Αυτή είναι η πρώτη συλλογή που ετοίμασε ο οίκος Proenza Schouler με την Lancome!

Πριν από πολύ καιρό ανακοινώθηκε ότι ο οίκος Proenza Schouler (aka το σχεδιαστικό δίδυμο Jack McCollough και Lazaro Hernandez) πρόκειται να συνεργαστεί με την Lancome για την κυκλοφορία μιας limited edition συλλογής καλλυντικών. Ο καιρός πέρασε και από 1η Αυγούστου η συλλογή θα είναι διαθέσιμη online.

https://www.instagram.com/p/BliOpjxjf4I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

“H Lancome ανέκαθεν αντιπροσώπευε την επιτομή της πολυτέλειας στα καλλυντικά οπότε για εμάς αυτή η συνεργασία με ένα τέτοιο θρυλικό brand είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα!”, είπαν οι McCollough και Hernandez. Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους βάζουν την υπογραφή τους στον κόσμο της ομορφιάς αφού το 2014 είχαν συνεργαστεί  με την MAC.

https://www.instagram.com/p/BlagRD0guA2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

H συλλογή Lancome x Proenza Schouler είναι γεμάτη χρώμα και αποτελείται από την Chroma Eye Palette, μια παλέτα με 10 αποχρώσεις σε διαφορετικές υφές την οποία θα βρεις με θερμά και με ψυχρά χρώματα, το Cushion Highlighter Chroma, ένα highlighter σε cuschion μορφή, τα L’Absolu Rouge Chroma Lipstick σε τέσσερις αποχρώσεις, τα Matte Shaker σε τρεις ματ αποχρώσεις, τα Lip Kajal Duo Chroma, κραγιόν σε σχήμα μολυβιού σε τέσσερις αποχρώσεις τα οποία αποτελούνται από ματ κραγιόν στη μια άκρη και απο μολύβι χειλιών στην άλλη και τέλος την μάσκαρα Monsieur Big σε burgundy απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/BlVWsBXgdz7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Read More

And More