Αυτή η διάσημη makeup artist έχει το τέλειο eyeliner tip για όσες έχουμε… κουκουλωτά μάτια!

Η τέλεια γραμμή eyeliner είναι ένα πολύ δύσκολο task από μόνο του. Γίνεται δε, δυσκολότερο, αν πρέπει να συνδυάσεις αυτή την τέλεια γραμμή με… κουκουλωτά μάτια. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Τα κουκουλωτά μάτια, γνωστά και ως hooded eyes, είναι ίσως το πιο συνηθισμένο σχήμα ματιών που έχει αυτή την περίσσια δέρματος στο άνω βλέφαρο που παίζει και σκεπάζει το μάτι. Αντιλαμβάνεσαι, λοιπόν, ότι αν επιχειρήσεις να απλώσεις eyeliner σε αυτά τα μάτια, όταν τα ανοίξεις η γραμμή θα έχει εξαφανιστεί. Εκτός αν κάνεις το κόλπο που μόλις μας έδειξε η Katie Janes Hughes.

Η τελευταία είναι πολύ διάσημη makeup artist (πολύ πιθανόν να την ακολουθείς) που έχει το συγκεκριμένο σχήμα ματιών αλλά και την τέλεια λύση για να απλώσεις το eyeliner σωστά σε αυτά τα μάτια! Αυτό που κάνει, λοιπόν, η ίδια είναι να ξεκινά από την εξωτερική γωνία δημιουργώντας ένα σχήμα που θυμίζει περισσότερο φτερό νυχτερίδας και έπειτα να σχηματίζει προς τα μέσα την γραμμή. Έτσι, όταν ανοίγει τα μάτια της το eyeliner εξακολουθεί να φαίνεται στις εξωτερικές γωνίες.

Δες παρακάτω το βίντεο!

Και ένα τελευταίο trick: αν δυσκολεύεσαι να σχηματίσεις την τέλεια γραμμή, χρησιμοποίησε αρχικά ένα μολύβι ματιών ως οδηγό και έπειτα πάτησε πάνω σε αυτό για να ολοκληρώσεις με το eyeliner.

 

Read More

And More