Αυτή η νέα σειρά θα σώσει τις μπούκλες σου!

Αρκεί να έχεις επισκεφτεί αυτήν εδώ τη στήλη μια- δυο φορές για να καταλάβεις την εμμονή μας με τα σγουρά μαλλιά. Αλλά όση εμμονή έχουμε, άλλο τόσο ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να γεννηθείς σγουρομάλλα και να πρέπει να περάσεις τέσσερις εποχές με μπούκλες. Άλλοτε φριζάρουν από την υγρασία, άλλοτε γίνονται πολύ σκληρές από το αλάτι της θάλασσας, άλλοτε δεν έχεις ιδέα πώς να ξεμπλέξεις αυτά τα μαλλιά και πάει λέγοντας. Κυρίως, όμως, οι τεχνικές εργασίες και το styling έχουν κάνει τις μπούκλες σου να χάσουν την φόρμα τους.

Λοιπόν, το Syoss έβγαλε μια ολοκαίνουργια σειρά, την Syoss Curls π0υ απευθύνεται σε σγουρομάλλες και αποτελείται από σαμπουάν και conditioner. Η νέα σειρά Syoss CURLS με τη μοναδική φόρμουλα Curve-Discipline-Complex που εμπεριέχει, εμπλουτίζει τα κυματιστά, σγουρά μαλλιά δίνοντας τους το βέλτιστο βαθμό υγρασίας, ενώ επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο στο φριζάρισμα, αποφεύγοντας ακόμη και τη χρήση από πιστολάκι. Όλα αυτά βέβαια, δεν έμειναν μόνο σε θεωρητικό επίπεδο αφού η σγουρομάλλα του γραφείου μας, η Μαρία, τα δοκίμασε πρώτη και επιβεβαίωσε.

Η σειρά είναι αυτή που θα δεις παρακάτω και θα την βρεις στα super market. Bonus: η πολύ καλή τιμή αφού το κάθε προϊόν κοστίζει €6.00.

Έχεις σγουρά μαλλιά που σε έχουν κουράσει; Κάνε κλικ εδώ και δες πώς θα τα χτενίσεις σωστά βήμα- βήμα για να ξαναζωντανέψεις την μπούκλα!

Read More

And More