Αυτό είναι το μεγαλύτερο beauty μυστικό της Khloe Kardashian!

Λες και υπήρχε άφθονος χρόνος στην ζωή της Kylie Jenner, αποφάσισε να βάλει στην καθημερινότητά της και αυτά τα vlog τα οποία, ωστόσο, εμείς απολαμβάνουμε!

Στο τελευταίο της vlog, λοιπόν, η ίδια κάλεσε μια από τις αδερφές της και συγκεκριμένα την Khloe Kardashian, για να συζητήσουν μαζί κάποια beauty tasks. Μεταξύ άλλων, αποκαλύφθηκε και το μεγαλύτερο (και αρκετά παράδοξο) beauty μυστικό της Khloe. Αλλά όσο παράδοξο είναι, άλλο τόσο είναι και πολύ σημαντικό!

Η Kylie Jenner σχολίασε ότι η αδερφή της έχει τα πιο όμορφα χέρια που μοιάζουν με 17χρονης και προκάλεσε την Khloe να αποκαλύψει το μυστικό της. Κι εκείνη απάντηση: “Έχω στο ντουλάπι από κάθε αυτοκίνητό μου μια αντηλιακή χεριών, γιατί όταν οδηγείς ο ήλιος χτυπάει κατευθείαν στα χέρια σου!”.

Αλλά σε αυτή τη συμβουλή υπάρχει μια πληροφορία που πρέπει να ακολουθήσεις και μια που πρέπει να αγνοήσεις: ναι, πρέπει να βάζεις οπωσδήποτε αντηλιακή στα χέρια σου! Είναι το σημείο που είναι συνεχώς εκτεθειμένο στον ήλιο και μαρτυρά την ηλικία μας! Όχι, δεν πρέπει να αφήνεις την αντηλιακή σου στο αμάξι. Η ζέστη θα καταστρέψει τα ενεργά συστατικά του προϊόντος!

Και τώρα μπορείς να πατήσεις play στο βίντεο παρακάτω!

Read More

And More