Αυτό είναι το μυστικό για να πετύχεις το “sex kitten” makeup της Hailey Bieber. Και σου εξηγούμε τι είναι!

Εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου αναζητούμε ολοένα και περισσότερα μακιγιάζ που θα προσθέσουν ένα touch sexiness στο τελικό μας look. Ευτυχώς, πρόσφατα έγιναν τα Όσκαρ και το after party που ακολούθησε με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετό υλικό. Ένα από τα πιο αγαπημένα μας μακιγιάζ που ανήκουν στην κατηγορία “sexy makeup” ήταν και αυτό της Hailey Bieber.

Πρόκειται για μια γραμμή eyeliner που τονίζει τις εξωτερικές γωνίες των ματιών και κάνει διεθνώς καριέρα ως… sex kitten και το οποίο έγινε από την Mary Phillips η οποία, μάλιστα, έδωσε info και για το ποιο είναι το μυστικό αλλά και το key product για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα.

Το βασικό προϊόν που θα βοηθήσει, λοιπόν, είναι ένα eyeliner σε μορφή μολυβιού το οποίο απλώνεις με έμφαση στις εξωτερικές γωνίες των ματιών και έπειτα κάνεις smudging με το σωστό πινέλο και κινήσεις προς τα έξω για να δημιουργήσεις αυτή την αίσθηση των ακόμη πιο “τραβηγμένων” ματιών!

Η ίδια χρησιμοποίησε το BareMinerals Lasting Line Long-Wearing Eyeliner το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά ιδού δύο πολύ αγαπημένες μας εναλλακτικές για να έχεις ακριβώς το ίδιο εφέ: Microliner Ink από την Shiseido και Fenty Beauty by Rihanna Flypencil που έκανε μόλις το ντεμπούτο του.

 

Read More

And More