Αυτό είναι το πιο τονωτικό προϊόν για το σώμα μετά την παραλία (και όχι μόνο)!

Αυτό το προϊόν έχει φτάσει στο γραφείο εδώ και περίπου ένα μήνα και φυσικά θα ερχόταν μαζί μου στις διακοπές. Γιατί εκεί έχω όλο το χρόνο για να τεστάρω σωστά τα προϊόντα κάτω από τις πιο… δύσκολες συνθήκες. Παρένθεση: την στιγμή που εσύ απολαμβάνεις τον ήλιο και την θάλασσα η επιδερμίδα σου απολαμβάνει το αντιστρόφως ανάλογο. Με άλλα λόγια, υποφέρει!

Γιατί ο ήλιος και το αλάτι την αφυδατώνουν και αυτό το προϊόν πέρασε το test με άριστα δέκα!

Πρόκειται για το το νέο, special edition Body Yogurt που είναι εμπλουτισμένο με τονωτικό εκχύλισμα ρίζας ginger από την Ινδία και βιολογικό γάλα αμυγδάλου που η The Body Shop προμηθεύεται από την Ισπανία μέσω του προγράμματός της Εμπόριο με Κοινότητες. Διαθέτει μια ανάλαφρη, δροσιστική υφή gel που απλώνεται πανεύκολα, ακόμα και σε νωπή επιδερμίδα αμέσως μετά το ντους! Και το καλύτερο; Απορροφάται μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή, χωρίς κολλώδη ή λιπαρή αίσθηση ενώ αν θέλεις έξτρα δροσιά δεν έχεις παρά να το βάλεις απλώς στο ψυγείο!

Το μοναδικό default ίσως αυτού του προϊόντος είναι ότι είναι limited edition και άρα θα πρέπει να κάνουμε stock. Τουλάχιστον!

 

Read More

And More