Αυτό θα είναι φέτος το ροζ βραχιολάκι της Estee Lauder και του Δούκα!

Ξέρω πόσο αγαπάς τα ροζ βραχιολάκια της Estee Lauder και του Δούκα Χατζηδούκα. Ξέρω, επίσης, ότι κάθε τέλος Σεπτεμβρίου περίπου αγωνιάς να δεις το νέο σχέδιο (τα mail που φτάνουν στο beauty department είναι πολλά!). Και, τέλος, ξέρω ότι αυτή η αγορά είναι ίσως η πιο σημαντική μιας ολόκληρης χρονιάς! Γιατί μπορεί τα pink ribbons να κάνουν fashion statement, από την άλλη όμως, πρόκειται για μια επένδυση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα: Γιατί αγοράζοντας εσύ ένα βραχιολάκι αξίας 10 ευρώ τα καθαρά έσοδα πηγαίνουν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής, ενώ παράλληλα οι γυναίκες (aka όλες εμείς!) επαγρυπνούμε και εξεταζόμαστε! Το ροζ βραχιολάκι, λοιπόν, έχει και άλλη αξία: σου θυμίζει να κάνεις την καθιερωμένη σου εξέταση για τον Καρκίνο του Μαστού. Γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση!

Να, λοιπόν, τα τρία σχέδια που θα μας επαγρυπνίσουν αυτή την χρονιά…

/

Φέτος, τα βραχιόλια είναι κατασκευασμένα από οικολογικό δέρμα σε ματ φινίρισμα σε αποχρώσεις του baby pink και soft grey για τα γυναικεία. Το διακοσμητικό κούμπωμα από γυαλιστερό επιχρυσωμένο μέταλλο (24Κ) είναι σε σχήμα φιόγκου, ενώ το διάσημο pink ribbon είναι χαραγμένο στην επιφάνειά του.

/

Και για τα αγόρια μας…

/

Και μερικά ακόμη hint: Τα pink ribbons της Estee Lauder θα τα βρεις στα stands της Estee Lauder και στα φαρμακεία στα corners της Darphin για όλο τον Οκτώβριο και κοστίζουν 10 ευρώ. Όσον αφορά την καμπάνια, φέτος πρωταγωνιστές είναι πέντε γυναίκες που ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο μαστού και στηρίζουν το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου. Τις συνοδεύουν πέντε σημαντικοί άνδρες – ο καθένας στον χώρο του:
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Αντώνης Ρέμος, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δούκας Χατζηδούκας….

Read More

And More