Αυτό το προϊόν μεταμόρφωσε την κουρασμένη επιδερμίδα μας!

Υπάρχουν εκείνες οι περίοδοι που η επιδερμίδα σου μοιάζει να μην έχει ζωή. Μια τέτοια περίοδο διανύω αυτό την στιγμή: μετακόμιση, κάποια deadlines, γυμναστήριο και ένα σωρό πράγματα που σου ρουφούν την ενέργεια όχι μόνο από τον οργανισμό σου αλλά και από την επιδερμίδα σου. Αυτή η έλλειψη ενέργειας- κούραση εκδηλώνεται με θαμπή επιδερμίδα, μαύρους κύκλους, σακούλες και λεπτές γραμμές. Ευτυχώς, ανάμεσα στις μετακομίσεις, τα deadlines και όλα αυτά που συμβαίνουν στην ζωή μου τελευταία εξακολουθώ να έχω πρόσβαση σε μερικά φανταστικά προϊόντα.

Ανάμεσα σε αυτά εντοπίσαμε το τέλειο προϊόν το οποίο αντιμετωπίζει την θαμπή όψη, δίνει λάμψη σε όλο το πρόσωπο και μέσα σε ελάχιστο διάστημα η επιδερμίδα σου φαίνεται πιο φωτεινή, ξεκούραστη και αναζωογονημένη από ποτέ!

Κράτησε σημειώσεις: πρόκειται για το διφασικό booster λάμψης και επανόρθωσης από τον Κορρέ το οποίο είναι έξτρα ενισχυμένο με 15% Super Βιταμίνη C με αποτέλεσμα να νικά τη θαμπή και κουρασμένη όψη και να απαλύνει τυχόν δυσχρωμίες και σημάδια από τις πρώτες επτά ημέρες εφαρμογής.

 

Η βιταμίνη C είναι ένα δραστικό συστατικό για το οποίο γίνεται πολύ συζήτηση στις μέρες μας και όχι άδικα: έχει αντιοξειδωτική δράση, φωτίζει την επιδερμίδα και δίνει την τέλεια λάμψη. Η ερώτηση είναι: τι είναι αυτό που κάνει το booster του Κορρέ ξεχωριστό; Ένας από τους πολλούς λόγους είναι η υψηλή περιεκτικότητα βιταμίνης που φτάνει το 15%! Ο πιο σημαντικός, όμως, είναι ότι μετατρέπεται σε καθαρή βιταμίνη C όταν απορροφηθεί από το δέρμα προσφέροντας απόλυτο αποτέλεσμα λάμψης και βελτίωσης του τόνου του.

Χρησιμοποίησέ το πρωί και βράδυ, ως πρώτο step της ρουτίνας σου μετά τον καθαρισμό και την λοσιόν και για super ενισχυμένο αποτέλεσμα σε λιγότερο χρόνο συνέχισε με τον ορό ή την κρέμα με βιταμίνη C του Κορρέ αντίστοιχα. Και φυσικά, το πρωί δεν βγαίνεις από το σπίτι σου αν δεν βάλεις πρώτα την αντηλιακή σου!

 

Read More

And More