Αυτό το Σάββατο θα συναντηθούμε στο The Mall Athens στο Μαρούσι!

Μας αρέσει να περνάμε τα Σαββατοκύριακά μας όσο πιο δημιουργικά γίνεται! Κι επειδή είμαστε beauty addicts όταν αυτά τα Σαββατοκύριακα εμπεριέχουν events ομορφιάς είναι το καλύτερό μας!

Αν στα παραπάνω αναγνώρισες κάτι από τον εαυτό σου, τότε σημείωσε στην ατζέντα σου το εξής: αυτό το Σάββατο στις 2 Φεβρουαρίου, ο Σπύρος Σαμοϊλης θα βρίσκεται στο Galerie de Beaute στο The Mall Athens για το πρώτο Meet Up με την NIVEA!

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα προσομοιάζει με καμαρίνι, ο Σπύρος Σαμοΐλης και η NIVEA θα μας περιμένουν από τις 12:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, για να μας αποκαλύψουν όλα τα μυστικά του σωστού κι αποτελεσματικού ντεμακιγιάζ και να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις μας σχετικά με την σημασία του καθαρισμού για την επιδερμίδα μας.

Φυσικά, η επιλογή του γνωστού make-up artist δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την ολοκαίνουρια σειρά NIVEA MicellAIR Professional (must try προϊόν που ανήκει στην beauty-editor’s-fave λίστα!), το οποίο αποτελείται από το διφασικό νερό καθαρισμού και τα μαντηλάκια καθαρισμού, που εξαφανίζουν αποτελεσματικά ακόμα και το επίμονο αδιάβροχο μακιγιάζ.

 

Σε αυτό το μοναδικό #MeetTheExpert meet up, ο Σπύρος θα μας εξηγήσει τα πάντα γύρω από την καινοτομία της σειράς και την αξία του ντεμακιγιάζ. Θα μας δείξει πόσο απλή και αποτελεσματική γίνεται η διαδικασία του ντεμακιγιάζ μόνο με ελάχιστες κινήσεις και χωρίς να αφήνει ίχνη και υπολείμματα. Θα μας αποκαλύψει επίσης, πως με τη νέα σειρά μπορούμε πια να διορθώσουμε οποιοδήποτε λάθος στο μακιγιάζ μας, χωρίς να καταστρέψουμε το τελικό αποτέλεσμα! Γιατί… μπορεί εμείς να μην είμαστε experts στο μακιγιάζ αλλά τώρα μπορούμε να γίνουμε experts στην αφαίρεσή του, εύκολα και γρήγορα με την βοήθεια της σειράς NIVEA MicellAIR Professional!

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί με τον Σπύρο στο ειδικά διαμορφωμένο #MeetTheExpert photo booth ενώ θα τους περιμένουν εκπλήξεις και δώρα από τη NIVEA και τη νέα σειρά NIVEA MicellAIR Professional.

Εμείς θα είμαστε οπωσδήποτε εκεί! Εσύ;

Read More

And More