Αυτό το Σαββατοκύριακο θα ζήσουμε την απόλυτη χαλάρωση με αυτά τα προϊόντα!

Έχουμε ευχάριστα νέα! Η μέρα που περίμενες από την αρχή της εβδομάδας έφτασε και έχουμε το απόλυτο πλάνο χαλάρωσης. Σκέψου: μια μπανιέρα γεμάτη με χαλαρωτικό αφρόλουτρο, μουσική, μια ζεστή σοκολάτα και σειρές στο Netflix. Και για να ολοκληρώσεις τέλεια το σκηνικό, έχουμε παρακάτω και μερικά bonus προϊόντα που θα σε χαλαρώσουν με τις τέλειες μυρωδιές ή την ζέστη που βγάζουν. Θα καταλάβεις παρακάτω…

Hydra-Biome™ Probiotic Superdose Face Mask, Korres. Δεν γίνεται να υπάρξει χαλάρωση αν δεν κάνεις μια… εξίσου χαλαρωτική- επανορθωτική μάσκα στο πρόσωπό σου. Η ολοκαίνουργια μάσκα προσώπου Korres με γιαούρτι περιέχει προβιοτικά (η τελευταία τάση στο skincare!) που φροντίζουν για την ισορροπία του PH στην επιδερμίδα, είναι καταπραϋντική, ενώ αν την βάλεις στο ψυγείο σου και την απλώσεις μετά στο πρόσωπό σου, θα νιώσεις υπέροχα!

Spa of The World Adriatic Peony Body Wash, The Body Shop, €11.00. Αυτό το αφρόλουτρο από την The Body Shop περιέχει παιώνια από την Αδριατική, ένα λουλούδι που θεωρείται σύμβολο της γαλήνης, και όχι τυχαία! Αν το μυρίσεις θα καταλάβεις. Γέμισε την μπανιέρα σου με αυτό ή άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα σε ένα σφουγγάρι και κάνε πλούσιο αφρό.

Spacemasks – Interstellar Relaxation, €19.00, In Beauty Pharma. Με το που ανοίξεις αυτή τη μάσκα και την βάλεις στα μάτια σου, θα απελευθερωθεί μια ζέστη που θα σε χαλαρώσει και θα σε ξεκουράσει. Αρωματισμένες με χαλαρωτικό γιασεμί σε πολύ χαμηλή συγκέντρωση, έτσι ώστε να μπορείς να απολαύσεις το άρωμά τους, χωρίς να ερεθίζει το δέρμα.

FlashPatch – Patchs Gels Régénération Nocturne pour les Yeux, Patchology, €39.95. Επίσης, η τέλεια λύση για κουρασμένα μάτια στην πιο… δροσιστική εκδοχή τους αυτή τη φορά. Τοποθέτησέ τα σε καθαρή επιδερμίδα και όταν τα βγάλεις κάνε μασάζ ώστε να απλωθεί σωστή η περίσσια προϊόντος.

 

Cream Recycled Body Polisher, The Body Shop, €3.00. Η χαλάρωση του Σαββατοκύριακου είναι μια καλή αφορμή να κάνεις απολέπιση από την κορυφή μέχρι τα νύχια ή, καλύτερα, αντίστροφα ώστε να διεγείρεις την μικροκυκλοφορία με τον τρόπο αυτό. Και αυτό το body polisher της The Body Shop σου χαρίζει τέλεια επιδερμίδα και αποτοξινώνει.

  Αρωματικό Κερί Cyclamen Tuberose, Mor, €36.29, Make Me Up. Είναι ένα από τα ωραιότερα αρωματικά κεριά που έχουμε μυρίσει ποτέ και που η μυρωδιά του διαχέεται σε όλο το σπίτι. Με απαλές νότες από το σανταλόξυλο και υπνωτική μυρωδιά του Μόσχου που αφήνουν μια αίσθηση ζεστασιάς.

 

Stress Check Breathe In – Roll-on, This Works, €21.50. Κάθε φορά που νιώθεις stress μπορείς απλώς να ρολάρεις το rollerballl στους καρπούς και στα σημεία ψηλάφησης του σφυγμού. Ευκάλυπτος, λιβάνι και λεβάντα λειτουργούν ως αγχολυτικό.

 

Read More

And More