Αυτοί είναι οι πέντε beauty λογαριασμοί στο instagram που τσεκάρουμε φανατικά κάθε πρωί!

Διανύουμε εκείνες τις εποχές που το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε από την πρώτη στιγμή που θα ανοίξουμε τα μάτια μας είναι να κάνουμε scroll down στο instagram μας. Και μετά θα πιούμε καφέ.

Αν είσαι πραγματική beauty addict αυτό το scroll down μπορεί να αποκτήσει εξαιρετικό ενδιαφέρον αν ακολουθείς τους σωστούς λογαριασμούς. Από την άλλη,

Elle McNamara aka @bambidoesbeauty

Έγινε γνωστή πολλούς μήνες πριν όταν χρησιμοποίησε για τα φρύδια της αυτό το trick με το spoolie (έτσι λέγεται το σπειροειδές βουρτσάκι της μάσκαρα) και την μπάρα σαπουνιού, trick με το οποίο μπορείς να χτενίσεις τα φρύδια σου και αυτά να διατηρήσουν μια ανοδική διάθεση που δίνει ανοδικότητα στο βλέμμα, γενικά. Σήμερα έχει έναν τέλειο λογαριασμό στο instagram που έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά: κινείται όλο σε millenial pink τόνους και δεύτερον συχνά πυκνά βλέπουμε selfie με χορταστικά close ups στα οποία πρωταγωνιστεί η πολύ λαμπερή επιδερμίδα της.

Naomi  aka @thelondonfoxx

Είναι Social Media Editor για την Crème de La Mer οπότε ξέρεις ότι εδώ θα βρεις έναν λογαριασμό με τέλειες αισθητική. Μερικά ακόμη χαρακτηριστικά είναι οι απίστευτες selfie (μπορείς να ξεκλέψεις άνετα πόζες) και οι φωτογραφίες από ταξίδια οι οποίες ήταν αρκετές, τουλάχιστον προ κορονοϊού.

Carissa Smart aka @designbyaikonik

Τα flat lays που φωτογραφίζει (προϊόντα φωτογραφημένα σε επίπεδες επιφάνειες) μπορείς να τα χαζεύεις με τις ώρες. Επίσης, μέσα από εδώ μπορείς να αντλήσεις αρκετή έμπνευση για το πώς θα φωτογραφίζεις και τα δικά σου καλλυντικά αν θέλεις να ξεκινήσεις τον δικό σου beauty λογαριασμό. Αυτά που θα χρειαστείς είναι μερικά κοσμήματα, κούπες, πολλά βιβλία και φυσικά το τέλειο daylight που είναι το μυστικό για να βγαίνουν οι φωτογραφίες σου εξίσου υπέροχες!

Elisa Lune aka @elisa_lune

Ένας από τους πιο αγαπημένους μας λογαριασμούς αφού συνδυάζει αισθητική και πρακτικά tips. Ο λογαριασμός της Elisa Lune στο instagram που είναι expert της Caudalie, είναι γεμάτο IGTV που μας δείχνει tips skincare αλλά και facials που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας στο σπίτι. Α! Εδώ θα βρεις και μερικά ακόμη πολύ χρήσιμα tips για το πώς να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο μεγάλα αλλά και μερικά ενδιαφέροντα και ταυτόχρονα πολύ διαφορετικά μακιγιάζ.

Mandy Madden Kelley aka @mandymadd

Μας αρέσει πολύ η minimal αισθητική της και τα earth tones που πρωταγωνιστούν σε όλο το προφίλ της στο instagram. Σε σχέση με το beauty, αυτόν τον λογαριασμό πρέπει να τον ακολουθήσεις για να μάθεις ουσιαστικές πληροφορίες για δραστικά συστατικά και να δεις reviews από τα empties της, τα προϊόντα δηλαδή που έχει αγαπήσει και έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τέλους! Bonus: αν σου αρέσει και η μόδα μέσα από εδώ θα μπορείς να αντλήσεις και fashion έμπνευση.

Read More

And More