Baume a levres! Αυτά είναι τα τέλεια κόκκινα… σαν κραγιόν που ορκίζονται οι Γαλλίδες!

Οι Γαλλίδες είναι διάσημες για αυτό το γνωστό effortless στιλ τους που πολύ θα θέλαμε να έχουμε. Είναι επίσης διάσημες, για τα μαλλιά τους και για το κόκκινο- σαν κραγιόν χρώμα στα χείλη τους. Είναι αυτό που μοιάζει περισσότερο σαν να ήπιαν ένα- δύο ποτήρια κόκκινο κρασί και το χείλη τους να πήραν αυτό το χρώμα παρά σαν να έβγαλαν καθρεφτάκι και να άπλωσαν με απόλυτη ακρίβεια το κραγιόν στα χείλη τους.

Είμαι french-girl addict και μελετώ με ακρίβεια κάθε τους κίνηση. Στον δρόμο για να πετύχω το effortless στιλ τους ανακάλυψα και πώς πετυχαίνουν αυτό το χρώμα στα χείλη τους: δεν χρησιμοποιούν κραγιόν! Χρησιμοποιούν τα Baume a Levres ή/και lip balm ή/και lip tint τα οποία αφήνουν τα χείλη ενυδατωμένα, γεμάτα και… best part, τα απλώνεις περισσότερο σαν τυφλό σύστημα παρά με ακρίβεια ακόμη και με το δάχτυλό σου.

Παρακάτω η λίστα με τα ωραιότερα τέτοια κόκκινα baume που θα σου δώσουν αέρα Jeanne Damas!

Les Beiges Baume A Levres Intense, Chanel. Ένα ενυδατικό lip balm που αφήνει τα χείλη λαμπερά και κόκκινα σαν φρεσκοφιλημένα. Ανάλογα με το πόσο στεγνά είναι τα χείλη σου όταν το φοράς, τόση είναι και η ένταση (όσο πιο στεγνά τόσο πιο κόκκινο αποτυπώνεται το χρώμα). Μπορείς να το φορέσεις και στα μάγουλά σου για ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Benebalm της Benefit. Ένα πολύ αγαπημένο και ενυδατικό προϊόν που λιώνει στα χείλη όταν το φοράς. Δεν χρειάζεται καθρέφτη αφού το χρώμα δεν είναι ματ αλλά γυαλιστερό και δεν προϋποθέτει ακρίβεια στην εφαρμογή. Αν θέλεις ακόμη περισσότερη ένταση μπορείς να τοποθετήσεις από κάτω το Benetint καθώς μαζί κάνουν ένα τέλειο combo.

 

 Κραγιόν matte Wine της Inuwet, €8.90, www.makemeup.gr H Inuwet είναι ένα γαλλικό brand που είναι vegan και cruelty free. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι πιο έντονο και ματ σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά επιτυγχάνει με το παραπάνω τον στόχο του αφού αποτυπώνεται στα χείλη σου σαν να ήπιες πράγματι δύο ποτήρια κόκκινο κρασί (χωρίς το χρώμα στα δόντια!).

Lanolips Lip Balm – 101 Ointment, €14.95. Φυσικό χρώμα υγείας σε ένα σωληνάριο! Άπλωσε ελάχιστο προϊόν με τα δάχτυλά σου στα μάγουλα και τα χείλη σου και θα έχεις τέλειο αποτέλεσμα.

Flower Lip Balm Strawberry της Inuwet, €14.95, www.makemeup.gr.  Αυτό το προϊόν για τα χείλη στηρίζει την τεχνολογία του σε μια επαναστατική φόρμουλα που αντιδρά και προσαρμόζεται στο PH της επιδερμίδας! Έτσι, τα χείλη αποκτούν το πιο sexy, φρεσκοφιλημένο effect που είχαν ποτέ. Bonus info: το λουλούδι στο σωληνάριο είναι αληθινό!

Erborian Rouge Tint, Sephora. Θρέψη στα χείλη χάρη στο εκχύλισμα καμέλιας που είναι αντιοξειδωτικό και ένα υπέροχο και απόλυτα φυσικό χρώμα που μπορείς να βάλεις και στα μάγουλα και στα χείλη σου και να χτίσεις την ένταση ανάλογα με την ποσότητα.

 

Read More

And More