Beauty alert! H Coty ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας της με τον Karl Lagerfeld!

Μόλις (ή σχεδόν) έφτασε με mail η είδηση ότι η Coty ανακάλεσε την συνεργασία της με τον Karl Lagerfeld. Κι επειδή η παρακάτω ανακοίνωση στα μεταφέρει όλα όπως πρέπει χωρίς να σου αφήνει απορίες, στην παραθέτω αυτούσια!

H COTY B.V. ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ KARL LAGERFELD B.V. , ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ

(Νέα Υόρκη) 7 Νοεμβρίου, 2012- Οι εταιρείας Coty B.V. και Karl Lagerfeld B.V. αμοιβαία συμφώνησαν τη διακοπή της συνεργασίας αναφορικά με την παραγωγή, διάθεση και προώθηση των αρωματικών προϊόντων του ομώνυμου οίκου. Σε συνέχεια της συμφωνίας, η Coty εξακολουθεί να έχει αποκλειστικό δικαίωμα πώλησης των αποθεμάτων που συμπεριλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο των αρωματικών προϊόντων του οίκου Karl Lagerfeld.
Η συνεργασία μας τόσο με τον ίδιο τον Karl Lagerfeld, όσο και με την εταιρεία Karl Lagerfeld B.V., στηριζόταν ανέκαθεν στον αμοιβαίο σεβασμό και τον επαγγελματισμό, δήλωσε ο Jean Mortier, Πρόεδρος, Coty Prestige. Ήταν τιμή μας να συνεργαζόμαστε με έναν φημισμένο σχεδιαστή, όπως ο Karl Lagerfeld. Εν τούτοις, ήταν ολοένα και πιο εμφανής η διαφοροποίηση στις αντίστοιχες στρατηγικές των δύο εταιρειών, που αδυνατούσαν πια να συμβαδίσουν απόλυτα.
Απολαύσαμε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία με την Coty για πολλά χρόνια και εκτιμούμε πολύ όλα τα επιτεύγματά μας στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η Coty υπήρξε πάντα ένας εξαιρετικός συνεργάτης, δήλωσε ο Pier Paolo Righi, Πρόεδρος και CEO της Karl Lagerfeld B.V.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Coty Prestige Hellas θα συνεχίσει να διανέμει και να προωθεί στην Ελληνική αγορά τα αρώματα Karl Lagerfeld Kapsule μέχρι τον Ιούνιο 2013.

And More