Beauty alert! Η Kendall Jenner έκανε καρέ!

H Kendall Jenner δεν μας έχει συνηθίσει σε extreme αλλαγές. Διόρθωση: η Kendall Jenner δεν μας έχει συνηθίσει σε καμία αλλαγή παρά μόνο στο πλαίσιο της δουλειάς της! Και τώρα, είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να αλλάζει τα μαλλιά της τόσο δραστικά. Βεβαίως, θα μπορούσε να τα είναι περούκα, αλλά μιλάμε για την Kendall και όχι για την Kylie!

Το νέο της look η Kendall το ανέβασε πρώτα στο snapchat της ενώ οι πρώτες… κάπως επίσημες photos που κυκλοφόρησαν είναι με τον Kanye West την ώρα που παρακολουθούν αγώνα μπάσκετ.

Και να η Kendall με τα ολοκαίνουρια καρέ μαλλιά της!

Πρόκειται για ένα blunt cut καρέ που προσωπικά μας αρέσει πολύ (και το καρέ και ο τρόπος που το σέταρε με τα γυαλιά της, αυτό το πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν, το φόρεμά της, όλα!).

Και φαίνεται πως ήδη έχει εξοικειωθεί με το νέο της κούρεμα γιατί ήδη κάνει κάποια χτενίσματα, όπως τουλάχιστον φαίνεται στην photo που ανέβασε στο instagram της και την βλέπουμε μέσα από τον καθρέφτη με half up!


Έχεις καρέ ή ψάχνεις ιδέες για χτενίσματα για καρέ μαλλιά; Stay tuned! Έρχεται how to σε… λίγες ώρες! Εν τω μεταξύ ψήφισε παρακάτω πώς προτιμάς την Kendall!

Read More

And More