Η Bella Hadid με έβαλε σε πειρασμό να κόψω τα μαλλιά μου!

Η άνοιξη είναι η καλύτερη περίοδος για ανανέωση και μπλα, μπλα, μπλα… Ξέχασέ τα όλα αυτά και θα σου μιλήσω από καρδιάς!

Εδώ και κάμποσο καιρό (έναν χρόνο περίπου) έχω αποφασίσει να επιστρέψω στα αγαπημένα μου gipsy hair, εκείνα τα πολύ, πολύ μακριά για τα οποία για τα οποία όλοι οι κομμωτές σου λένε πως δεν σε κολακεύουν καθόλου αλλά εσένα σου κάνουν. Και σου κάνουν, κυρίως, συναισθηματικά!

Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που είδα την Bella Hadid με ένα ολοκαίνουργιο και πολύ fresh κούρεμα. Τα συστατικά αυτού του κουρέματος; Ένα καρέ, όχι πολύ κοντό- όχι πολύ μακρύ, και αφέλειες. Κι ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που η Bella Hadid έχει εμφανιστεί με αφέλειες, αλλά είναι η πρώτη φορά που πιστεύουμε ότι αυτές οι αφέλειες είναι και αληθινές!

I’ll be Right here

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@bellahadid) στις

Το νέο της look είναι αυτό που βλέπεις εδώ το οποίο σεταρισμένο με το total look (λευκό T-shirt, ψηλόμεσο floral παντελόνι, φαρδιά ζώνη) σε κάνει να το θες ακόμη περισσότερο. Αν μπήκες σε πειρασμό, λοιπόν, και δεν ξέρεις τι να κάνεις, ακολούθησε την συμβουλή του προσωπικού hair stylist της Bella, Chad Wood: “Πάρε το ρίσκο! Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο! Και πάρε το ρίσκο κάνοντας ένα κούρεμα, είτε μιλάμε για ένα απλό τριμάρισμα είτε για ένα εντελώς νέο χτένισμα!”.

Σε έπεισε;

 

Read More

And More