Bio Oil: Skincare Oil και Dry Skin Gel! Επίλεξε το προϊόν που σου ταιριάζει με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας σου!

Πριν αρκετά χρόνια θυμάμαι να διαβάζω συνέντευξη μιας πολύ διάσημης ξένης influencer η οποία ορκίζονταν σε ένα μαγικό προϊόν που την βοήθησε να “ξεφορτωθεί” για πάντα τα σημάδια στο πρόσωπό της. Το προϊόν λεγόταν Bio Oil και τότε δεν κυκλοφορούσε ακόμη στην Ελλάδα.

Ένα μήνα μετά, το Bio Oil έφτασε στα χέρια μου και κατάλαβα προς τι οι διθυραμβικές κριτικές! Αρκετά χρόνια μετά αυτή την αγάπη για το Bio Oil την μοιραζόμαστε πολλές και όχι μόνο στην Ελλάδα αφού το Bio Oil είναι no 1 προϊόν σε πωλήσεις για ουλές και ραγάδες σε όλο τον κόσμο ενώ έχει αποσπάσει 314 βραβεία διεθνώς στην κατηγορία περιποίηση σώματος.

Bio Oil Skincare Oil: ποιες είναι οι βασικές του χρήσεις

Ραγάδες, ουλές ή ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος; Όποια και αν είναι η ανησυχία σε σχέση με την επιδερμίδα σου, το Bio Oil Skincare Oil είναι εδώ για να καλύψει κάθε σου ανάγκη. Επίσης, είναι το πρώτο προϊόν που σκεφτόμαστε όταν σκεφτόμαστε ραγάδες είτε από την εγκυμοσύνη είτε λόγω εφηβείας που το σώμα αλλάζει απότομα και η εμφάνισή τους είναι αναπόφευκτη. Αναπόφευκτη αν δεν χρησιμοποιείς το Bio Oil!

Κάτι που ίσως δεν γνωρίζεις είναι ότι το Bio Oil έχει επιλεχθεί από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Αθήνας και συνιστάται ως αξιόπιστο προϊόν για χρήση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και πως το 95% όσων των δοκίμασαν είδαν σημαντική βελτίωση των ραγάδων σε μόλις δύο εβδομάδες. Το μυστικό του; Το καινοτόμο πατενταρισμένο συστατικό Purecellin Oil.

Bio Oil Dry Skin Gel: ο σύμμαχός σου κατά της ξηρότητας!

Όσο η θερμοκρασία πέφτει, η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται και την αισθανόμαστε πιο ξηρή. Τα καυτά μπάνια κάνουν την κατάσταση πιο δύσκολη καθώς στερούν από την επιδερμίδα το υδρολιπιδικό φιλμ, δηλαδή τα καλά έλαια που την προστατεύουν. Εδώ, λοιπόν, αναλαμβάνει δράση το ολοκαίνουργιο Bio-Oil Dry Skin Gel, το νέο αγαπημένο μας προϊόν που σώζει την ξηρή επιδερμίδα! Η μοναδική σύνθεση του, που αποτελείται από 50% Bio-oil και μόνο 3% νερό, το καθιστά την ιδανική επιλογή για τα ξηρά δέρματα, καθώς συνδυάζει τόσο τις ευεργετικές ιδιότητες των ελαίων, όσο και την απορροφητικότητα των κρεμών! Χάρη στο επαναστατικό του format μορφή gel, ανακουφίζει αποτελεσματικά από τα συμπτώματα της ξηρότητας, όπως το τράβηγμα, το ξεφλούδισμα και ο κνησμός. Last but not least: απορροφάται γρήγορα αφήνοντας μια απολαυστική αίσθηση στην επιδερμίδα σου!

 

 

Read More

And More