Bobbi Brown: ποια beauty τάση δεν αντέχει;

Στις 5 Νοεμβρίου η Bobbi Brown έκλεισε η 25 χρόνια ως εταιρία. Και φυσικά, αν διαβάζεις αυτήν εδώ τη στήλη θα ξέρεις και πως η Bobbi Brown είναι υπαρκτό πρόσωπο, κορυφαία make up artist, με τεράστια επιρροή στον beauty κόσμο και με μότο πως αυτό που μας κάνει όμορφες είναι να είμαστε ο εαυτός μας. Και αυτό από μόνο του είναι αρκετά ανακουφιστικό.

Η ίδια μίλησε στην Telegraph με αφορμή αυτά τα γενέθλια και μεταξύ άλλων μίλησε για την τάση στην ομορφιά που δεν αντέχει, ή έστω εύχεται να μην υπήρχε! Ποια είναι αυτή;

“Σε ότι έχει να κάνει με το μακιγιάζ ελπίζω να πάμε σε έναν κόσμο που είναι πιο απλός και πιο πραγματικός. Ελπίζω να είναι ένας κόσμος χωρίς contouring!” και δεν θα μπορούσε να μας βρει περισσότερο σύμφωνες.

Όσον αφορά την δική της τεράστια επιτυχία ανά τον κόσμο είπε: “Δεν ανακάλυψα εγώ το μακιγιάζ! Είναι κάτι που υπήρχε εκεί από χρόνια! Απλώς βρήκα έναν νέο τρόπο να το απλώνεις στο πρόσωπό σου, πώς μυρίζει και πώς το αισθάνεσαι”.

Επίσης, στην ίδια συνέντευξη η γυναίκα που ξεκίνησε την επιχείρησή της πουλώντας homemade κραγιόν σε φίλες της μέσα σε φακελάκια πάνω στα οποία έγραφε με στιλό τα συστατικά, είπε: “Δεν πιστεύω ότι κάθε γυναίκα πρέπει να φοράει κραγιόν ή ρουζ. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι είτε είσαι τύπος του κόκκινου κραγιόν είτε όχι. Το μακιγιάζ είναι κάτι που πρέπει να σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Σε κάποιες γυναίκες το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει και κάποιες άλλες νιώθουν πιο όμορφες απλώς με λίγο concealer. Eγώ νιώθω καλύτερα με concealer και eyeliner. Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες πρέπει να φοράνε κόκκινο κραγιόν αν δεν νιώθουν άνετα με αυτό!”. Επίσης, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτό!

Και φαίνεται πως όλοι όσοι είναι κάτω από την ομπρέλα της Bobbi Brown έχουν την ίδια λογική και μόνο υπέροχα tips να μοιραστούν μαζί σου αλλά και ανατρεπτικά. Κάποτε, ο Eliano Bou Assi, official make up artist της Bobbi Brown μου είχε πει: “Eίναι λάθος να φοράμε make up και στο λαιμό!”. Say whaaaaaaat? Κι εγώ που τόσα χρόνια πίστευα το αντίθετο! Κάνε κλικ εδώ, δες γιατί και τσέκαρε και 9 ακόμη υπέροχα tips που είχε μοιραστεί τότε μαζί μας!

Read More

And More