Breaking news! Η Selena Gomez έγινε ξανθιά!

Χθες το βράδυ έγιναν τα American Music Awards όπου ο κόσμος περίμενε με κομμένη την ανάσα την άφιξη της Selena Gomez. Για δύο λόγους: πρώτον, γιατί αυτό θα ήταν το πρώτο της live performance μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και δεύτερον (και κυριότερο), για να δουν αν θα πήγαινε με κάποιο date στο event. Όπου date, όλοι εννοούμε τον Justin Bieber.

Αντ’ αυτών, όμως, η Selena Gomez έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε όπως δεν την περιμέναμε ποτέ: με ξανθά μαλλιά στο κόκκινο χαλί! Για να μην σε κρατάμε άλλο σε αγωνία, αυτό είναι το ολοκαίνουργιό της hair look!

To νέο της hair look που είναι ξανθό με κάποιες σκούρες ρίζες δεν ξέρουμε αν είναι μια ριζική αλλαγή ή αν πρόκειται για περούκα. Αλλά με δεδομένο ότι έξι ώρες πριν το event εμφανίστηκε στα insta stories της με μαύρα μαλλιά και αφέλειες. Επίσης, η προσωπική hair stylist της Selena, Marissa Marino μας έδωσε κάποια hints για το νέο της hair look: ο hair colorist του Nine Zero One, Nikki Lee, είναι υπεύθυνος για αυτή την αλλαγή της Selena, και είναι και ο ίδιος άνθρωπος που έχει αλλάξει τα μαλλιά της Kim Kardashian και της Ariana Grande δημιουργώντας το club των real fake blondes! Επαναλαμβάνω: REAL- FAKE- BLONDES!

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, είτε ως πραγματική ξανθιά είτε όχι, τι θα έλεγες να ψηφίσουμε; Yes, please!

Read More

And More