Breaking news! Ο οίκος Miu Miu ετοιμάζει το πρώτο του άρωμα! Μούσα η Stacy Martin!

Λατρεύω το καλοκαίρι! Και ανυπομονώ για εκείνη την στιγμή των διακοπών που δυστυχώς διαδέχεται πάντα ένας μουντός Σεπτέμβριος. Αλλά να που υπάρχει ένας πολύ σοβαρός beauty λόγος που φέτος ο Σεπτέμβριός μας δεν θα είναι ο ίδιος.

Και κάπου εδώ θα αναρωτιέσαι προς τι το fast forward των σκέψεών μου! Υπάρχουν αυτά τα δύο beauty νέα (που όμως συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους) και που δικαιολογούν όλο αυτό το… βλέπω μακροπρόθεσμα intro!

Beauty νέο no 1: ο οίκος Miu Miu ετοιμάζει το πρώτο του άρωμα το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο (α-νυ-πο-μο-νώ να φτάσει στα χέρια μου!)

Beauty νέο no 2: το πρόσωπο του αρώματος είναι η Γαλλο-Αγγγλίδα ηθοποιός Stacy Martin. Aν έχεις δει το Nymphomaniac ξέρεις ποια είναι η Stacy Martin. Αν όχι, ακολουθεί αναλυτικό CV…

Η Martin δεν είναι απλά ταλαντούχα, είναι μια ηθοποιός που στο πρώιμο στάδιο της καριέρας της, καθιερώθηκε για την ανταπόκρισή της σε ριψοκίνδυνους, αντισυμβατικούς ρόλους και για την επιβλητική σκηνική παρουσία της. Η πρωταγωνιστική ερμηνεία της στην ταινία του Lars von Trier’s, Nymphomaniac (2014), ήταν η πιο αξιοσημείωτη και περιβόητη της χρονιάς. Τέσσερις ακόμη ταινίες ακολούθησαν, συμπεριλαμβανομένων των Taj Mahal από το σκηνοθέτη Nicolas Saada και The Childhood of a Leader, όπου συμπρωταγωνιστεί με τους Robert Pattinson και Berenice Bejo. Αυτές τις ημέρες η Martin συμμετέχει στην 68η έκδοση του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, παρουσιάζοντας την πρόσφατη ταινία της Tale of Tales σε σκηνοθεσία του Matteo Garrone.

Η Miuccia Prada, η οραματίστρια σχεδιάστρια του οίκου Miu Miu, είναι γνωστή για την αποστροφή της προς τη συμβατικότητα, το χάρισμά της να εξάπτει προσδοκίες και την ασυνήθιστη ευφυΐα της. Η καλλιτεχνική εγρήγορση και η εικονοκλαστική ικανότητα της Martin, εναρμονίζονται τέλεια με το όραμα της γυναίκας Prada που πρεσβεύει η μάρκα: εκλεπτυσμένη και επαναστάτρια συνάμα, αλλά πάνω απ’ όλα, ατρόμητη. Αυτή είναι η εικόνα που συνέλαβε ο φακός του ειδικού σε πορτραίτα φωτογράφου, Steven Meisel και αναπαράγει στη διαφημιστική καμπάνια για τον οίκο Miu Miu φθινόπωρο/χειμώνας 2014, στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο: νέα, σοφιστικέ και χαριτωμένη με μια ελαφριά σκοτεινή διάθεση να υποβόσκει κάτω από την επιφάνεια. Η Martin είναι η προσωποποίηση Miu Miu.

Η φίνα ερμηνευτική ικανότητα της Martin είναι έκδηλη στην καμπάνια. Έχει τη δυνατότητα μέσα από μια απλή εικόνα, να προβάλει μια μοναδική, προκλητική ευφυΐα.

Προλογίζοντας την πρεμιέρα παρουσίασης της φωτογράφησης η Martin δήλωσε: «η συγκεκριμένη φωτογράφιση δεν έμοιαζε με καμιά άλλη, χάρη στην απίστευτη ευαισθησία και το ταλέντο του Steven Meisel. Είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι το πρόσωπο του πρώτου γυναικείου αρώματος Miu Miu. Η συνεργασία μου με τον οίκο Miu Miu είχε σχεδόν οικογενειακό χαρακτήρα.»
Σε συνεργασία και πάλι με τον Meisel, η Martin θα πρωταγωνιστήσει σε παγκόσμια έντυπη καμπάνια για το νέο άρωμα.

Το νέο άρωμα Miu Miu θα βγει στα καταστήματα το Σεπτέμβριο του 2015.

Read More

And More