Brit Awards 2015: ποια σου άρεσε περισσότερο;

Μετά τα Όσκαρ η εβδομάδα των red carpet εμφανίσεων συνεχίζεται με τα Brit Awards! Τι make up και μαλλιά είχαν οι stars και ποια σου άρεσε περισσότερο; Παρακάτω σου έχουμε ένα mini review των εμφανίσεών του και poll (βεβαίως, βεβαίως!) στο τέλος αυτού του άρθρου για να ψηφίσεις την δική σου αγαπημένη!

Rita Ora

Η Rita Ora έκανε ένα smokey eyes με έμφαση τις εξωτερικές γωνίες των ματιών της και καφέ αποχρώσεις ενώ άφησε τα χείλη της nude. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα προς τα πίσω και με αρκετό όγκο στην κορυφή ενώ (last but not least) γέμισε την επιδερμίδα του σώματός της με γενναίες δόσεις glittery body lotion.

Karlie Kloss

Τα ponytails που μοιάζουν να τα έπιασες μόνη σου σε πέντε λεπτά έχουν γίνει trend στα red carpet events (να σου θυμίσω την πρωταγωνίστρια του 50 Shades of Grey στα Όσκαρ της Κυριακής). Αντίστοιχο hair look είχε και η Karlie Kloss η οποία για το μακιγιάζ της επέλεξε ένα smudged eye make up.

Taylor Swift

Η Taylor Swift έχει την τέλεια επιδερμίδα και σε κάθε red carpet event μας θυμίζει ότι πρέπει να βγάλουμε από τα ντουλάπια τις κρέμες μας και να αρχίσουμε να τις φοράμε! Και τίποτα δεν συνδυάζεται καλύτερα με μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα από ένα καθαρό, κόκκινο, κλασικό και ματ κραγιόν που κάνει αντίθεση με τις γυαλάδες των ζυγωματικών μας.

Cara Delevingne

Στο είχαμε γράψει εδώ πως τα fedora hats είναι το νέο must hair accessory που όλες πρέπει να έχουμε! Και η Cara Delevingne το απογείωσε σετάροντάς το με smudged smokey eyes και beach waves! Luv you Cara!

Laura Whitmore

Τα bronxe φρύδια σεταρίστηκαν τέλεια με το καθαρό κόκκινο κραγιόν και το bedhead (ή… after sex 😉 hairstyling.

Read More

And More