Bronzers: τα ρουζ του καλοκαιριού! Αν είσαι εθισμένη όπως εμείς δες εδώ τα αγαπημένα μας!

Παρά το γεγονός ότι είμαι beauty editor δεν είμαι και καμιά φοβερή fan του μακιγιάζ το οποίο στην καθημερινότητά μου περιορίζεται σε μια αντηλιακή με χρώμα, lip balm και οπωσδήποτε μάσκαρα φρυδιών. Όμως, πριν κάποιες εβδομάδες πήρα την απόφαση να αρχίζω να φοράω bronzing πούδρα κάθε μέρα στα σημεία εκείνα που σε βλέπει φυσικά ο ήλιος.

Λοιπόν, την μέρα που λόγω χρόνου δεν πρόλαβα να κάνω αυτά τα τρία- τέσσερα περάσματα στο πρόσωπό μου, έφυγα από το σπίτι και ένιωθα πως ήμουν γυμνή (στην καλύτερη) ή/και άρρωστη λόγω χρώματος. Αφού κλείδωσα την πόρτα πίσω μου, την ξεκλείδωσα, έβαλα λίγη bronzing πούδρα άρον- άρον και έφυγα. Αργοπορημένη αλλά ανακουφισμένη!

Πού θέλω να καταλήξω; Μόνο αν ξεκινήσεις να φοράς bronzing πούδρα καταλαβαίνεις για τι εθισμό πρόκειται και πως το beauty routine σου δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο!

Και ως εθισμένη στις bronzing powders έχω κάθε δικαίωμα να έχω γνώμη. Κάνε κλικ εδώ και δες τις καλύτερες του καλοκαιριού! Γνώμη μουμ αλλά στο κάτω- κάτω εκτός από εθισμένη είμαι και beauty editor 😛

Read More

And More