Bulgari Goldea! Μόλις βρήκες το signature άρωμά σου!

Αντί προλόγου: το να περιγράψεις ένα άρωμα το οποίο έχει φτάσει στα χέρια σου και σε έχει ενθουσιάσει είναι το πιο δύσκολο task στην ομορφιά. Και όσο πιο υπέροχο το άρωμα, τόσο πιο μεγάλος ο ενθουσιασμός σου και άλλο τόσο περισσότερο δύσκολο να μεταφέρεις την αύρα που σε τυλίγει και όλα αυτά που αισθάνεσαι όταν το φοράς!

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το ολοκαίνουριο Bulgari Goldea, ότι πιο glam, αισθησιακό και αποπλανητικό έχει φτάσει στα χέρια μου εδώ και πολύ καιρό!

Πριν προχωρήσω στην περιγραφή: κλείσε τα μάτια σου και φέρε στο νου σου την πιο σαγηνευτική γυναικεία φιγούρα όλων των εποχών! Δεν θα ήθελες να είσαι μια τέτοια γυναίκα; Μια Κλεοπάτρα, ή μια Ελίζαμπεθ Τέιλορ όταν την υποδύθηκε; Άνοιξε τα μάτια σου! Αυτή η γυναίκα γίνεσαι εσύ χάρη σε αυτό το άρωμα!

BULGARI GOLDEA: ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΡΩΜΑ!
Ο οίκος Bulgari είναι συνυφασμένος με την πολυτέλεια όλα αυτά τα χρόνια. Τα κοσμήματά του είναι εκθαμβωτικά, χαρακτηριστικά και μας κόβουν την ανάσα κάθε φορά που τα βλέπουμε φορεμένα στις μεγαλύτερες stars αυτού του κόσμου! Από τα αρώματά του, λοιπόν, δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο! Το Goldea (ή/και το επόμενο signature άρωμά σου!) είναι ένα άρωμα που υμνεί το χρυσό και τη θεά. Εξάλλου, Dea στα λατινικά σημαίνει θεά.

ΤΟ “SETTING” ΤΟΥ GOLDEA
Το άρωμα που θα ξυπνήσει τη θεά μέσα σου, το Goldea του οίκου Bulgari αποτελεί δημιουργία του αρωματοποιού Alberto Morillas και στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν ύμνο στο musk- βασικό συστατικό των αρωμάτων του οίκου. Αυτό το Eau de Parfum – ένας καταρράκτης από διαφορετικά musk που «παίζουν» μεταξύ τους- μοιάζει σαν να απηχεί τα κοσμήματα του οίκου. Σαν να τοποθετούμε τα αρώματα με τον ίδιο τρόπο που τοποθετούμε τις πολύτιμες πέτρες, σαν να αποτίουμε φόρο τιμής στον οσφρητικό πλούτο και τις άπειρες αποχρώσεις της παλέτας των λευκών musk.
Εν ολίγοις: τo πιο θρυλικό συστατικό στον κόσμο της αρωματοποιϊας αποκαλύπτει όλες τις μυθικές εκδοχές του μέσα από αυτό το άρωμα!
Η ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ
“Το Goldea είναι ένας αληθινός ύμνος στο musk. Αγγίζει τα όρια του παράλογου, υπενθυμίζοντας τους εξωφρενικούς όγκους των κοσμημάτων Bulgari. Αλλά αυτό το πολύ ιδιαίτερο μείγμα από musk, με την επίμονη έντασή τους, αναμφισβήτητα δεν έχει εποχή”, τονίζει ο Alberto Morillas, αρωματοποιός και δημιουργός του αρώματος που ήρθε για να σε κάνει αξεπέραστη στη μνήμη του…
Πρόκειται για ένα “εμβληματικό” λουλουδάτο- ανατολίτικο άρωμα με κρυσταλλικό musk στις νότες κορυφής, μια υπέροχη λουλουδάτη καρδιά με νότες εθιστικού musk και βασιλικό κεχριμπαρένιο musk στις νότες βάσης.


GOLDEA: Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ
Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας είναι η Isabeli Fontana που ενσαρκώνει τη λαμπερή, φωτεινή γυναίκα Goldea. Για την ακρίβεια: πολλά περισσότερα από μια γυναίκα! Πρόκειται στην πραγματικότητα για μια θεότητα που έλκει τα βλέμματα και τα φώτα πάνω της. Μια θεότητα με μια έφυτη δύναμη αποπλάνησης.

Από το… θεϊκό στην καθημερινότητα: μια εικόνα για να καταλάβεις την αίσθηση που έχεις όταν φοράς αυτό το άρωμα! Μια γυναίκα αισθησιακή, ελκυστική, μια γυναίκα αυτόφωτη μπαίνει σε ένα χώρο και κάνει όλα τα κεφάλια να στρέφονται προς το μέρος της. Αυτή η γυναίκα είσαι εσύ. Εσύ χάρη στο ολοκαίνουριο signature άρωμά σου: Bulgari Goldea!

BULGARI ROSE GOLDEA: Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…


Αν αναζητάς μια πιο ανάλαφρη εκδοχή του musk που να διατηρεί, ωστόσο, την πολυτέλεια του οίκου Bulgari μόλις τη βρήκες! Το Rose Goldea είναι η επιτυχημένη συνέχεια ενός αρώματος που θα μείνει για πάντα στη beauty ιστορία, ένα νέο άρωμα αφιερωμένο στη θηλυκότητα που συνδυάζει το πάθος του τριαντάφυλλου με το σοφιστικέ musk και διατηρεί ως πηγή έμπνευσης το σχέδιο- σύμβολο Serpenti.

Αντί επιλόγου: Δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος από αυτή των γιορτών για να α) ανανεωθείς β) κάνεις μερικές beauty αγορές και γ) αναδείξεις τον πιο glam εαυτό σου. Αυτά ξεχωριστά… ή όλα μαζί με μερικές σταγόνες Bulgari Goldea! Εσύ δεν θα αναδείξεις την θεά που κρύβεις μέσα σου;

Read More

And More