Site icon TLIFE

Cate Blanchett: μια από τις πιο iconic ξανθιές του Hollywood έγινε καστανή!

Cate Blanchett attends the 'The House With A Clock In Its Walls' photocall and premiere during the 13th Rome Film Fest at Auditorium Parco Della Musica on October 19, 2018 in Rome, Italy. Pictured: Cate Blanchett Ref: SPL5035285 191018 NON-EXCLUSIVE Picture by: SplashNews.com Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 0207 644 7656 Milan: 02 4399 8577 photodesk@splashnews.com World Rights, No Denmark Rights, No Germany Rights, No Netherlands Rights, No Sweden Rights, No Switzerland Rights

Αν είσαι χολιγουντιανή star και θέλεις να αλλάξεις τα μαλλιά σου αλλά ταυτόχρονα θέλεις αυτή η αλλαγή να μην περάσει στα ψιλά γράμματα αλλά να συζητηθεί θα πρέπει να το κάνεις λίγες ώρες πριν από ένα μεγάλο event. Και φυσικά, να εμφανιστείς κιόλας σε αυτό το μεγάλο event!

Η Cate Blanchett φαίνεται πως το ξέρει πολύ καλά και παρά το γεγονός ότι ουδέποτε περιμέναμε από εκείνη να πειράξει έστω μια τρίχα από τα μαλλιά της, το τόλμησε! Το μεγάλο νέο από τα χθεσινά Bafta, λοιπόν, είναι ότι η Cate Blanchett έγινε καστανή!

Η Cate Blanchett φόρεσε ένα Christopher Kane φόρεμα και όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί πολλοί δεν κατάλαβαν καν ποια είναι, ενώ η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της έγινε από τον επί χρόνια hair colorist της, Nicola Clarke, ο οποίος είναι colorist στο κομμωτήριο John Frieda του Λονδίνου.

Πάντως, η Cate Blanchett από τότε που πήρε την απόφαση να ξυρίσει τα μαλλιά της το 2000 παρέμενε ξανθιά. Εχμ, παρέμενε ξανθιά μέχρι αυτή τη στιγμή που δεν έχουμε ιδέα πόσο θα κρατήσει! Η ερώτηση είναι: εσύ τι θα ήθελες; Πώς την προτιμάς; Ξανθιά ή καστανή;


Cate Blanchett: πώς την προτιμάς;

© 2024 tlife.gr