5 διάσημες που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις

Την εβδομάδα που αφήσαμε πίσω μας η Drew Barrymore μίλησε στην εκπομπή της, The Drew Barrymore Show, για τις πλαστικές επεμβάσεις και γιατί είναι κάτι που η ίδια δεν θα έκανε (παρακάτω θα δεις την τοποθέτησή της). Ζούμε στο 2021 και πλέον οι διάσημες τοποθετούνται ανοιχτά και χωρίς δισταγμό για αυτό και η τοποθέτηση όλων μας είναι η εξής: το τι θα κάνει κανείς στο πρόσωπό του είναι δικό του δικαίωμα. Ειδικά από την στιγμή που μιλάμε για το πρόσωπό ΤΟΥ (ή ΤΗΣ!) και όχι κάτι που ανήκει σε εμάς. 

Παίρνοντας αυτό ως δεδομένο, πάμε να δούμε τι έχουν πει πέντε διάσημες για τις πλαστικές επεμβάσεις! 

Drew Barrymore 

“Δεν έχω κάνει τίποτα ποτέ στο πρόσωπό μου και θα ήθελα να προσπαθήσω να μην κάνω. Ξέρω τον εαυτό μου. Είμαι ένας άνθρωπος που εθίζεται πολύ εύκολα. Και αν κάνω έστω και μια παρέμβαση την Δευτέρα ξέρω ότι μέχρι την Παρασκευή θα μοιάζω με την Jocelyn Wildenstein!”, είπε αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή της The Drew Barrymore show και έπειτα συνέχισε λέγοντας ότι το να αποφύγει οποιαδήποτε επέμβαση στο πρόσωπό της κάτω από την πίεση που της ασκούσες η showbizz ήταν μια πράξη επανάστασης για εκείνη:”Νομίζω ότι είμαι τόσο επαναστάτρια που είδα όλη αυτή την πίεση και είδα όλες αυτές τις γυναίκες να βασανίζονται για να δουν τον εαυτό τους με έναν συγκεκριμένο τρόπο και σκέφτηκα: “Δυστυχισμένοι άνθρωποι!”. Δεν ήθελα ποτέ να φοβάμαι τι θα μου έκανε η ζωή! Θα μεγαλώσουμε και τα πράγματα δεν θα είναι το ίδιο πια και αυτό είναι εντάξει”. 

Chrissy Teigen 

Μιλώντας το 2017 στο Byrdie η Chrissy Teigen είπε ότι έχει παρέμβει σε όλο της το πρόσωπο εκτός από τα ζυγωματικά της. “Τα πάντα πάνω μου είναι ψεύτικα εκτός από τα ζυγωματικά μου!”, είπε ενώ συνέχισε λέγοντας ότι έχει κάνει και λιποαναρρόφηση κάτω από τα μπράτσα της. Κάτι ακόμη που έχει κάνει είναι ότι έχει βάλει επιθέματα στο στήθος της στην αρχή της καριέρας της τα οποία αφαίρεσε τον περασμένο Ιούνιο: “Ήταν τέλεια για μένα για πολλά χρόνια αλλά πλέον τα έχω ξεπεράσει”, είπε και ολοκλήρωσε: “Θέλω να κλείνω ένα φόρεμα που να είναι στο μέγεθός μου με άνεση. Δεν θέλω πια να έχω μεγάλο στήθος!”. 

Jessica Simpson

Στο βιβλίο της “Open Book” η Jessica Simpson έγραψε ότι μετά την γέννηση του παιδιού της έκανε δύο πλαστικές επεμβάσεις στην κοιλιά της παρά το γεγονός ότι ο γιατρός της ήταν κάθετα αντίθετος. “H επέμβαση δεν έγινε για να χάσω κιλά. Όταν κανόνισα την πρώτη επέμβαση ζύγιζα μόλις 48 κιλά αλλά ήθελα να ξεφορτωθώ τις ραγάδες και την χαλάρωση της επιδερμίδας μετά τις αλλεπάλληλες γέννες. Η πρώτη επέμβαση πήγε καλά αλλά δεν άντεχα το χαλαρό δέρμα μου που κρέμονταν πάνω από το παντελόνι μου οπότε κανόνισα και μια δεύτερη επέμβαση παρά και πάλι τις αντιδράσεις του γιατρού μου. Η δεύτερη επέμβαση μου προκάλεσε μόλυνση. Αργότερα κατάλαβα ότι οι πλαστικές δεν ήταν η λύση γι’αυτό που μου συνέβαινε ψυχικά!”. 

Kylie Jenner

Η Kylie Jenner απέκτησε πλούσια και γεμάτα χείλη από τη μια μέρα στην άλλη, ωστόσο η ίδια δεν είχε μιλήσει τον πρώτο καιρό γι’αυτό μέχρι που όταν ήταν 15, σε ένα επεισόδιο του Keeping Up With the Kardashians ανοίχτηκε και είπε ότι ήταν κάτι που έκανε γιατί ανέκαθεν ένιωθε ανασφάλεια για το πόσο μικρά ήταν τα χείλη της. Από τότε μέχρι σήμερα η ίδια λέει ότι η μοναδική παρέμβαση στην εμφάνισή της είναι τα filler στα χείλη παρά τα όσα ακούγονται: “Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχω βάλει νυστέρι σε όλο μου το πρόσωπο αλλά είναι εντελώς λάθος. Είμαι τρομοκρατημένη! Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο” είχε δηλώσει στο Paper το 2019. 

Priyanka Chopra

 

H Priyanka Chopra είπε ότι έκανε μια… κατά λάθος επέμβαση στην αρχή της καριέρας της όταν ο γιατρός της, της έκανε πολυπεκτομή και “έξυσε” την γέφυρα της μύτης της προσπαθώντας να αφαιρέσει τον ιστό. “Η μύτη με την οποία είχα γεννηθεί είχε εξαφανιστεί. Δεν ήμουν εγώ πια! Έκανε κάμποσες επεμβάσεις προκειμένου να αποκτήσω τη μύτη μου όπως ήταν πριν αλλά δεν γινόταν. Στην πορεία συνήθισα τον νέο εαυτό μου!”. 

 

 

Read More

And More