5 συμβουλές για τέλεια επιδερμίδα από την facialist της Hailey Bieber!

Αν και η λέξη μάγισσα δεν δημιουργεί καλούς συνειρμούς, για την περίπτωση της Skin Witch, της facialist της Hailey Bieber, αναθεωρούμε. Εξάλλου, όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της στην Vogue, “Οι μάγισσες ήταν αρχικά θεραπεύτριες και μαίες, ήταν εκείνοι στους οποίους κατέτρεχαν οι άνθρωποι ανάλογα με το πρόβλημα που τους απασχολούσε, για να βρουν θεραπεία!”. 

Η Skin Witch, λοιπόν, όπως είναι στο instagram ή η Emma Goodman όπως είναι το όνομά της, θεραπεύει στην πραγματικότητα την επιδερμίδα. Και αν κρίνουμε από την επιδερμίδα της Hailey Bieber (την επισκέπτεται πολύ συχνά) ή από τις φωτό που ανεβάζει η ίδια στο instagram της, το κάνει και πολύ καλά!

Η ίδια έχει πολλά beauty μυστικά που ακολουθεί, αλλά ένα από τα πιο αγαπημένα της είναι το gua sha για το οποίο, μάλιστα, έχει και αυτά τα πέντε tips: 

1.Αρχικά, επίλεξε ένα εργαλείο. Υπάρχουν πέτρες σε πολλά και διαφορετικά σχήματα και σε πολλούς και διαφορετικούς κρυστάλλους, οι οποίες κάνουν ένα σωρό διαφορετικά πράγματα. Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα ο ροζ χαλαζίας είναι ιδανικός γιατί δροσίζει και καταπραΰνει πολύ την επιδερμίδα. 

2.Για να βοηθήσεις στο μασάζ της επιδερμίδας σου, άπλωσε πριν ένα λάδι ή ένα balm έτσι ώστε το εργαλείο να γλιστράει στο πρόσωπό σου και να μην το τραυματίσεις. 

3.Βεβαιώσου ότι κρατάς το gua sha πλάγια και όχι κάθετα. Όσο περισσότερη επαφή έχει με το δέρμα σου τόσο το καλύτερο. Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό δεν θα τραυματίσεις το δέρμα σου. 

4.Ξεκίνα με το πίσω μέρος του αυχένα σου για να διώξεις την ένταση και έπειτα προχώρησε στο στήθος και προς τους ώμους και από τις δύο πλευρές. Έπειτα, εστίασε στο λαιμό δουλεύοντας από τη βάση προς το πηγούνι για να βοηθήσεις την κίνηση της λέμφου και την αποτοξίνωση. 

5.Για το πρόσωπό σου φρόντισε πάντα να γλιστράς και όχι να πιέζεις το εργαλείο και πάντα να κρατάς με το άλλο σου χέρι τη μεριά στην οποία δουλεύεις από την αντίθετη μεριά. Θα σε βοηθήσει να μην τραυματίσεις την επιδερμίδα σου αν έχεις χαλάρωση ή αν έχεις κάποια περιττά κιλά. 

Για να μάθεις περισσότερα για το gua sha που είναι… sooo hot right now, κάνε κλικ εδώ!

 

Read More

And More