Alex Rodriguez: Μετά τον χωρισμό του με την JLO κυκλοφόρησε ένα concealer αποκλειστικά για άντρες

Μετά τον χωρισμό του με την Jennifer Lopez και αφότου κυκλοφόρησε η είδηση ότι η ίδια τα ξαναβρήκε με τον πρώην της, Ben Affleck, φαίνεται πως ο Alex Rodriguez είχε ανάγκη από ένα concealer να καλύψει τα σημάδια στενοχώριας κάτω από τα μάτια του. Και αντί να το αγοράσει, το δημιούργησε… 

Το beauty νέο, λοιπόν, που δεν περιμέναμε ποτέ να μας απασχολήσει είναι πως ο Alex Rodriguez συνεργάστηκε με την εταιρία Hims, ένα brand που απευθύνεται σε προϊόντα ομορφιάς αποκλειστικά για άντρες, και δημιούργησε ένα concealer αποκλειστικά για το συγκεκριμένο κοινό. 

“Συνεργάστηκα με την ομάδα Hims & Hers γιατί ήθελα να δημιουργήσω ένα προϊόν που θα αντιμετώπιζε το ζήτημα που αντιμετωπίζω κι εγώ ο ίδιος καθημερινά. Καθώς πήγαινα από συνάντηση σε συνάντηση συνειδητοποίησα ότι ήθελα κάτι γρήγορο κι εύκολο στη ρουτίνα μου προκειμένου να καλύψω κοκκινίλες ή τα κοψίματα από το ξύρισμα”, έγραψε ο ίδιος στο instagram αναφερόμενος στο συγκεκριμένο concealer το οποίο κυκλοφορεί σε οκτώ αποχρώσεις στο forhims.com. 

Να σου θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο λανσάρισμα έγινε λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία των καλλυντικών JLO Beauty, ένα κοινό εγχείρημα του πρώην ζευγαριού για το οποίο η Jennifer Lopez είχε δηλώσει πως αυτή η εταιρία ήταν κάτι που πάντα είχε στο μυαλό της αλλά δεν θα είχε πετύχει ποτέ χωρίς την βοήθεια και την παρότρυνση του πρώην αρραβωνιαστικού της. 

Τα πράγματα φαίνεται πως αλλάζουν γρήγορα!

Read More

And More