Ana De Armas: Η πρώην σύντροφος του Ben Afleck έκανε το καλύτερο κούρεμα που έχουμε δει μετά από χωρισμό

Το να χωρίζει κανείς και αμέσως μετά να αλλάζει τα μαλλιά του είναι τόσο συνηθισμένο φαινόμενο ώστε έχει αποκτήσει και τη δική του, ξεχωριστή ονομασία: λέγεται heartbreak haircut. Και κατά καιρούς έχουμε δει πολλές τέτοιες αλλαγές κυρίως από κορίτσια, μιας και εμείς έχουμε το περιθώριο να πειραματιζόμαστε περισσότερο. 

Το credit, ωστόσο, για την πιο πετυχημένη αλλαγή σε μαλλιά μετά από χωρισμό πηγαίνει στην Ana De Armas, ηθοποιό και πρώην σύντροφο του Ben Afleck! Η ίδια μετά τον χωρισμό της επέστρεψε στην πατρίδα της, την Κούβα, και δεν έχασε χρόνο αφού, από ότι φαίνεται, έκλεισε σχεδόν αμέσως ραντεβού με τον κομμωτή της. 

Το παραπάνω βίντεο δημοσιεύθηκε στο youtube και η Ana De Armas φαίνεται να έχει το πιο τέλειο hair look! Πιο συγκεκριμένα, έκοψε τα μαλλιά της σε ένα french bob στο ύψος του πηγουνιού ενώ το look της πλαισιώνονταν από αφέλειες. Το τελικό αποτέλεσμα και σεταρισμένο με αυτό το μακιγιάζ με το eyeliner και τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα, μας άρεσε πολύ. Ή, ακόμη καλύτερα, είναι η πιο πετυχημένη αλλαγή που έχουμε δει μετά από χωρισμό!

 

 

Read More

And More