BAFTA Awards 2021: τα beauty looks που θέλουμε να αντιγράψουμε τώρα!

Λίγες ώρες πριν ξεκίνησαν τα BAFTA Awards τα οποία, όπως και κάθε άλλο red carpet event, γίνονται υπό συγκεκριμένες συνθήκες λόγω Covid. Οι συνθήκες αυτές, ωστόσο, δεν επηρέασαν την δυναμική και το glam των εμφανίσεων των διασήμων με αποτέλεσμα να δούμε συγκεντρωμένα μερικά υπέροχα beauty looks που μας έδωσαν έμπνευση και για τις δικές μας εμφανίσεις. 

Τα συγκεντρώσαμε παρακάτω…

Priyanka Chopra 

Η παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Priyanka Chopra η οποία δεν ξέφυγε από το αγαπημένο της beauty look: smudges σκιές και έντονα χείλη, λοιπόν, ήταν ο συνδυασμός που επέλεξε. Ωστόσο, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά με το χτένισμά της αφού υιοθέτησε το χτένισμα που αποτελεί τη μεγαλύτερη τάση του Tik Tok και πρόκειται για το bubble ponytail. Φαίνεται πως τα social media έχουν τέτοια δυναμική που επηρεάζουν και το κόκκινο χαλί!

Phoebe Dynevor

H πρωταγωνίστρια του Bridgerton, της σειράς που έκλεψε την καρδιά μας στο Netflix είχε μια glam αλλά και ταυτόχρονα χωρίς υπερβολές εμφάνιση. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε κυματισμό με βαθιά χωρίστρα στο πλάι, τα μάτια της είχαν τονιστεί με μια γραμμή eyeliner τραβηγμένη ελαφρώς προς τις εξωτερικές γωνιές, τα χείλη της ήταν καφέ ενώ τα signature φρύδια της που είχαν κλέψει την παράσταση και στη σειρά ήταν χτενισμένα ανοδικά. 

Niamh Algar

Φαίνεται πως το effortless top knot είναι ένα χτένισμα που μπορεί να σταθεί παντού, ακόμη και στο κόκκινο χαλί. Μας άρεσε ο συνδυασμός του με τη μαύρη, τραβηγμένη σκιά στο κινητό βλέφαρο και ζηλέψαμε το minimal, σκούρο μπλε βερνίκι που προβλέπεται να είναι το επόμενο χρώμα που θα κάνουμε στα νύχια μας!

Wunmi Mosaku

Υπέροχα μαλλιά, τέλεια shimmers στην επιδερμίδα και αυτό το ιριδίζον βερικοκί κραγιόν που το φανταζόμαστε και στα δικά μας χείλη. Ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες που έρχονται!

Sophie Cookson

Μια άλλη εκδοχή του messy top knot που μας αρέσει πολύ! Για να ενισχύσεις αυτή τη messy διάθεση ψέκασε τις ρίζες με dry shampoo και άφησε κάποιες τούφες να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό σου. Και κάτι ακόμη που μας αρέσει πολύ: αυτό το κρεμώδες ρουζ που γίνεται ένα με την επιδερμίδα και τελικά μοιάζει με φυσικό αναψοκοκκίνισμα. 

Gugu Mbatha-Raw

Και η άλλη παρουσιάστρια της βραδιάς! Λατρέψαμε το pixie cut με το vague χτένισμα στη χωρίστρα αλλά και τον συνδυασμό του minimal μακιγιάζ στα μάτια με τις στρώσεις μάσκαρα με το σκούρο berry και ultra ματ κραγιόν. 

Celeste Epiphany Waite

Τέλειες μπούκλες χωρίς ίχνος φριζαρίσματος που έχουν αυτή την ιδιαίτερη λεπτομέρεια στη φαβορίτα η οποία προσθέτει πόντους  στιλ. Όσο για το μακιγιάζ, μας αρέσει πολύ το ενυδατικό και ελαφρώς shimmering κραγιόν καθώς και τα καλοσχηματισμένα και ανοδικά χτενισμένα φρύδια. 

Cynthia Erivo

Αγαπάμε τις κρεμώδεις σκιές και αυτή εδώ σε peachy τόνο μας άρεσε πολύ. Όσο για τα χείλη, είδαμε την τέλεια εκδοχή των top model lips με πιο σκούρο καφέ περίγραμμα και πιο ανοιχτόχρωμη επιφάνεια. 

 

Read More

And More