Balenciaga Fall 24 Collection: Τα εντυπωσιακά beauty looks των celebrities

Ο οίκος Balenciaga μετέτρεψε το Hollywood και πιο συγκεκριμένα την Wisdor Boulevard στο L.A., σε catwalk και μερικές από τις διασημότερες γυναίκες ήταν εκεί τόσο για να παρουσιάσουν τις δημιουργίες της Fall 24 Collection όσο και για να τις θαυμάσουν. 

Και όπως ήταν αναμενόμενο υιοθέτησαν τα πιο εντυπωσιακά beauty looks με την Kim Kardashian να κλέβει για άλλη μια φορά την παράσταση αυτή τη φορά εκτός από το animal print κολάν και με το wet hair look της. Nicole Kidman, Nicola Peltz-Beckham, Salma Hayek και Eva Longoria ήταν επίσης εκεί.

Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for Balenciaga

Nicole Kidman: Με το απόλυτο glam look που ταιριάζει στο Hollywood. Τα μαλλιά της είναι άψογα, sleek και με χωρίστρα στη μέση ενώ το μακιγιάζ της φυσικό με ένταση σε χείλη και ζυγωματικά. 

Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for Balenciaga

Kim Kardashian: Αγαπάει πολύ το wet look που είναι μεγάλη τάση της επόμενης σεζόν. Όσον αφορά στο μακιγιάζ παραμένει πιστή στις nude αποχρώσεις. 

Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Balenciaga

Eva Longoria: Το soft glam beauty look της συνδυάζει την sleek, χαμηλή αλογοουρά με χρυσές αποχρώσεις σε βλέφαρα και χείλη. 

Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for Balenciaga

Salma Hayek: Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ένα ανεπιτήδευτο curly half-up. Τα φρύδια της είναι καλοσχηματισμένα και τα χείλη τονισμένα με την καφέ απόχρωση που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες.  

Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for Balenciaga

Nicolas Peltz-Beckham: Sleek half-up με χωρίστρα στη μέση, υπέροχο cat eye και ουδέτερη απόχρωση με λαμπερό φινίρισμα στα χείλη. Από εμάς είναι ένα μεγάλο ναι και ίσως η πιο κομψή παρουσία στο show. 

 

 

Read More

And More