Beauty alert! Η Britney Spears δεν έχει πια τα signature μακριά μαλλιά της!

Όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζουμε την Britney Spears έχει signature beauty look, εκτός από εκείνη τη φορά που αποφάσισε να τα ξυρίσει όλα (όσες κάναμε εφηβεία στα 90’s είναι μια εικόνα που μας έχει μείνει έντονη!). Επίσης, κατά το παρελθόν η Britney Spears έχει δηλώσει πως οι αφέλειες που είχε για πολλά χρόνια, και κατά την διάρκεια της δικής της εφηβείας, την έκαναν να νιώθει προστατευμένη! 

Φαίνεται, λοιπόν, πως η σχέση της με τα μαλλιά της σηματοδοτεί πολλά περισσότερα και μας το απέδειξε και με την τελευταία αλλαγή που αποφάσισε να κάνει! Η Britney, λοιπόν, έκοψε τα μαλλιά της και το credit για την αλλαγή πηγαίνει στον Έλληνα Δημήτρη Γιαννέτο που εδώ και πολλά χρόνια ζει στο εξωτερικό και έχει στο πελατολόγιο του μερικά κορυφαία ονόματα!

“Έκοψα τα μαλλιά μου και ξέρετε τι λένε! Τέλος με τα παλιά, πάμε για τα καινούργια!”, έγραψε η Britney Spears κάτω από την παραπάνω φωτογραφία στην οποία φαίνεται με το ολοκαίνουργιο κούρεμά της το οποίο έχει πολλά layers και πρόκειται για ένα πολύ fresh και up to date shag! 

Από ότι φαίνεται, η αλλαγή άρεσε πολύ στους θαυμαστές της οι οποίοι άφησαν πολλά σχόλια κάτω από την φωτογραφία της Britney και πλέον είναι επίσημο: το shag θα είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά και το ’21!

Read More

And More