Beauty alert! Η Lady Gaga με τα πιο σκούρα μαλλιά που την έχουμε δει ποτέ

Από τότε που θυμόμαστε την Lady Gaga την θυμόμαστε ξανθιά και όσες φορές κι αν έχει πειραματιστεί με την εμφάνιση και το στιλ της δεν έχει πειράξει το χρώμα των μαλλιών της. Ή, τουλάχιστον, δεν έχει σκουρύνει το χρώμα των μαλλιών της αφού κατά καιρούς την έχουμε δει να τα βάφει πιο ξανθά ή ροζ και πάει λέγοντας. 

Ωστόσο, ο φακός των παπαράτσι μόλις την “συνέλαβε” να βγαίνει από ένα ξενοδοχείο στη Ρώμη με ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα, ένα χρώμα 180 μοίρες διαφορετικό από αυτό που μας έχει συνηθίσει. 

Η beauty chameleon εμφανίστηκε με σκούρα καστανά μαλλιά χτενισμένα σε 40’s μπούκλες και από ότι φαίνεται η νέα της εμφάνιση έχει να κάνει απόλυτα με την ταινία στην οποία συμμετέχει. Η ταινία είναι αφιέρωμα στην ζωή του Maurizio Gucci όπου η ίδια θα υποδυθεί την πρώην σύζυγό του, Patrizia Reggiani, ενώ στην ταινία θα συμμετέχουν και οι Jared Leto, Al Pacino, Robert De Niro και Adam Driver. 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία μετά το 2018 οπότε και πρωταγωνίστησε στο A Star is Born. Τότε καθ’ όλη την διάρκεια των γυρισμάτων η Lady Gaga πειραματιζόταν με το στιλ της προκειμένου να μπει στον ρόλο 100%. Βλέποντάς την με αυτά τα μαλλιά στους δρόμους της Ρώμης, είναι πολύ πιθανό να κάνει κάτι αντίστοιχο και τώρα!

Ανυπομονούμε για την ταινία!

 

 
 

Read More

And More