Beyonce: Το cowgirl μανικιούρ είναι η νέα της εμμονή

To cowgirl look ή αλλιώς Rodeo Style είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η μεγαλύτερη τάση της σεζόν και μπορείς να δεις τις λεπτομέρειες εδώ. Η Beyonce ήταν η πρώτη που το υιοθέτησε και ακολούθησε η Bella Hadid που είναι άλλωστε πολύ καλή ιππέας. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι ο Pharell William δημιούργησε μια επική συλλογή για τον οίκο Louis Vuitton αφιερωμένη στο συγκεκριμένο look. 

@mihonails

Η Beyonce, με αφορμή το πρώτο country album με τίτλο Cowboy Carter, τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται με μεγάλα cowboy hats και δημιουργίες που θυμίζουν τα εμβληματικά κοστούμια της Dolly Parton. Και δεν μένει μόνο στα outfits. Οι λεπτομέρειες στα beauty looks και πιο συγκεκριμένα τα μανικιούρ είναι εμπνευσμένα από τις iconic ζώνες και κοσμήματα του cowboycore look. Πριν από ένα περίπου μήνα τα συνδύασε με μαύρη lingerie δημιουργία. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Και τώρα έρχεται να αποδείξει ότι έχει μια μικρή εμμονή με το συγκεκριμένο μανικιούρ. Η προσωπική της nail artist Miho Okawara τοποθετεί στα μακριά νύχια της star ασημένια, μικροσκοπικά αξεσουάρ με τιρκουάζ πέτρες. Το “Texan French” και είναι στ’ αλήθεια εντυπωσιακό. Το συνδύασε με total jean outfit, σφιχτές μπούκλες που πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους κάτω από το λευκό της καπέλο και κλασικό κόκκινο χρώμα στα χείλη. 

Κεντρική Photo by Kevin Mazur/WireImage for Parkwood

Read More

And More