Billie Eilish, Gigi Hadid και άλλες διάσημες αλλάζουν τα μαλλιά τους και μας δίνουν έμπνευση για την άνοιξη

Διανύουμε μόλις το πρώτο τρίμηνο του 2021 και ήδη έχουμε δει κάποιες πολύ εντυπωσιακές αλλαγές που έχουν επιλέξει οι διάσημες να κάνουν στα μαλλιά τους. Και αυτές οι αλλαγές έρχονται στη ζωή μας την πιο κατάλληλη στιγμή, την στιγμή που έχουμε ανάγκη για ανανέωση. 

Με αφορμή το τελευταίο πολύ εντυπωσιακό makeover που έκανε η Billie Eilish, συγκεντρώσαμε εδώ τις διάσημες που άλλαξαν τα μαλλιά τους και, κατά πάσα πιθανότητα, θα μας οδηγήσουν στα κομμωτήρια (που όπως όλα δείχνουν, ανοίγουν σύντομα!). 

Billie Eilish 

Τον Δεκέμβριο του 2020 σου είχαμε γράψει εδώ ότι η Billie Eilish σύντομα θα αποχαιρετούσε τις lime ρίζες των μαλλιών της. Και στο είχαμε γράψει γιατί η ίδια η Billie Eilish είχε πει στους 78 εκατομμύρια followers της ότι σκοπεύει να αλλάξει τα μαλλιά της όταν προβληθεί στην Apple TV+ το ντοκιμαντέρ για την ζωή της το οποίο θα φέρει τον τίτλο Billie Eilish: The World’s A Little Blurry, κάτι το οποίο έγινε. Αυτή η αλλαγή, όμως, είχε πει τότε ότι δεν πρόκειται να γίνει τυχαία αλλά θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας εποχής! Και την αρχή μιας νέας με υπέροχα μαλλιά, θα συμπληρώσουμε εμείς! Το νέο της shag με τα πολλά layers και το ανοιχτό ξανθό μας αρέσουν πολύ! 

Gigi Hadid 

Αφού έφερε στον κόσμο την κόρη της, η Gigi Hadid αποφάσισε να επιστρέψει δυναμικά και δήλωσε την δυναμική της επιστροφή με ένα κατακόκκινο χρώμα στα μαλλιά της που δηλώνει ξεκάθαρα “είμαι εδώ!”. Η Gigi Hadid εμπνεύστηκε αυτό το χρώμα από την σειρά του Netflix, το Gambit της βασίλισσας, αφέθηκε στα χέρια του Έλληνα hair colorist, Panos Papandrianos, και μας σύστησε στο νέο της χρώμα μέσα από το digital show του οίκου Valentino. 

Demi Lovato 

Ποιο είναι το πιο extreme που μπορεί να κάνει κανείς στα μαλλιά του; Να περάσει από τα πολύ μακριά και μαύρα μαλλιά στα πολύ κοντά και με ένα άλλο χρώμα. Λοιπόν, μιλώντας για extreme αλλαγές, το βραβείο πηγαίνει στην Demi Lovato η οποία έκοψε τα μαλλιά της πολύ κοντά. Ο Amber Bolt που ήταν υπεύθυνος για αυτή την αλλαγή δήλωσε πως ήταν αποτέλεσμα μιας νέας εποχής για εκείνη: “Τα μαλλιά της Demi Lovato ήταν εμπνευσμένα από την γενικότερη εξέλιξή της. Βαδίζουμε προς μια νέα δεκαετία και το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά της τα οποία αντικατοπτρίζουν το ποια έχει γίνει!”.

Julianne Hough 

Η ηθοποιός αφέθηκε στα χέρια της hair expert Riawna Capri από το Nine Zero One και αποχωρίστηκε το signature καρέ της. Τα νέα της μαλλιά/extensions έχουν μήκος μέχρι τους γλουτούς και όπως δήλωσε στο US η expert που είναι υπεύθυνη για την αλλαγή, είναι κάτι για το οποίο συζητούσαν δύο ολόκληρα χρόνια. Όσο για το νέο της χρώμα μαλλιών, το περιγράφουν ως Naturally Nude. 

Kaia Gerber 

Είναι σχεδόν κανόνας ότι όσο ο καιρός ανοίγει άλλο τόσο ανοίγουν και τα μαλλιά μας. Η Kaia Gerber, λοιπόν, για την άνοιξη επέλεξε καραμελένιες αποχρώσεις και τάγκαρε τον προσωπικό της hair colorist, Matt Rez. 

Emma Watson

Αν έπρεπε να διαλέξουμε εκείνο το ένα κούρεμα που κάνει από μόνο του statement και δίνει στιλ, αυτό θα ήταν το καρέ και η Emma Watson πέτυχε 100% τον σκοπό της: στιλ χωρίς καμία υπερπροσπάθεια!

Cara Delevingne

Από ότι φαίνεται, το shag δεν πρόκειται να το αποχωριστούμε ούτε το 2021 αφού ήδη το έχουμε δει σε πολλές διάσημες. Μια από αυτές είναι και η Cara Delevingne η οποία αποφάσισε και να σκουρύνει τα μαλλιά της ρίχνοντας με τον τρόπο αυτό την ένταση των φρυδιών της. 

Jennifer Aniston

Τον Ιανουάριο η Jennifer Aniston ανέβασε μια selfie μαζί με τον προσωπικό της hair stylist και φίλο, Chris McMillan και μας έδειξε το ολοκαίνουργιο, πολύ ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά της. Και αυτό το ανοιχτό ξανθό είναι hair goal για πολλές!

 

 

Read More

And More