Celebrities: Οι μεγαλύτερες αλλαγές στα μαλλιά τους που έγιναν viral

Οι celebrities τους τελευταίους μήνες είναι γεμάτες εκπλήξεις ειδικά όσον αφορά στα μαλλιά τους. Αποφάσισαν να κόψουν τα μαλλιά τους ή να αλλάξουν δραματικά το χρώμα με αποτέλεσμα να γίνουν viral. Τόσο οι ίδιες όσο και οι προσωπικοί τους hairstylists φρόντισαν να μοιραστούν τα νέα looks μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια. 

Ακολούθησαν τις μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν ή δημιούργησαν μία ακόμη. Το bob βρίσκεται και πάλι στην πρώτη θέση των προτιμήσεων όπως επίσης και οι κόκκινες αποχρώσεις. Κι αν είσαι έτοιμη να κάνει το τολμηρό βήμα, λίγο πριν το καλοκαίρι, δες στη συνέχεια τα looks των αγαπημένων celebrities. 

Instagram: @chiaraferragni

Chiara Ferragni: Στην αρχή της άνοιξης αποφάσισε να ακολουθήσεις τη μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων υιοθετώντας ένα κομψό bob που της ταιριάζει πολύ. 

Instagram: @ciara

Ciara: Αγαπάει πολύ τις αλλαγές και για την τελευταία ευθύνεται ο αγαπημένος μας hairstylist Δημήτρης Γιαννέτος που έκοψε τα μαλλιά της star σε ένα μοντέρνο bob δημιουργώντας ταυτόχρονα την icy blonde απόχρωση που του χαρίζει ένα rock εφέ. 

Instagram: @dimirtishair

Megan Fox: Υπεύθυνος είναι και πάλι ο Γιαννέτος που χάρισε στην Fox το ωραιότερο και σέξι κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της φετινής χρονιάς και θα το δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

Instagram: @dixiedamelio @dimitrishair

Dixie d’ Amelio: Το pixie της είναι υπέροχο και το αναβάθμισε ακόμη περισσότερο με το νέο platinum blonde που είναι κολακεύει μοναδικά της ανοιχτές επιδερμίδες. 

Instagram: @nikkilee901 @riawna

Cara Delevinge: Είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν. Το super model υιοθέτησε ένα υπέροχο beach bob, ανεπιτήδευτο και με απαλές ασυμμετρίες. 

Instagram: @charlizeafrica

Charlize Theron: Αποχωρίστηκε το σκούρο καστανό χρώμα και το ανατρεπτικό mullet για χάρη του εμβληματικού της golden blonde και ενός bob δια χειρός του αγαπημένου της hairstylist Adir Abergel. 

Instagram: @sergenormant

Julia Roberts: Έκοψε αφέλειες και έριξε το Instagram. Ο celebrity hairstylist Serge Normant που επιμελείται τα looks της star τα τελευταία χρόνια, κράτησε το μήκος αλλά δημιούργησε το twist που τη μεταμόρφωσε. 

 

 

Read More

And More