Demi Lovato: Υιοθέτησε ήδη το απόλυτο Valentine’s day beauty look

Η συναυλία The American Heart Association’s Go Red for Women Red Dress Collection Concert της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας πραγματοποιήθηκε  στη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα στο Jazz του Lincoln Center. Η μουσική και η μόδα ενώνονται για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις καρδιαγγειακές παθήσεις, τον Νο. 1 αιτία θανάτου των γυναικών. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική εκδήλωση που μετρά ήδη δύο δεκαετίες με σκοπό να να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και τα κεφάλαια για την υποστήριξη της έρευνας που οδηγεί σε καινοτόμες ανακαλύψεις.

Photo by Astrid Stawiarz/Getty Images for The American Heart Association’s Go Red for Women Red Dress Collection Concert

H Demi Lovato είναι η star που εμφανίστηκε στη σκηνή και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Με κόκκινη βραδινή δημιουργία ακολουθώντας το dress code και λαμπερό, glam beauty look που είναι τέλεια ιδέα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Lovato άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα, με χωρίστρα στο πλάι και απαλούς κυματισμούς. Συνδύασε το hair look με γοητευτικό smoky eye, nude απόχρωση στα χείλη, ζωηρό ροδακινί χρώμα στα ζυγωματικά μαύρο μανικιούρ. 

 

Read More

And More