Dot system: ο περίεργος τρόπος που η Selena Gomez απλώνει το makeup της! Βίντεο!

Εδώ και ένα- δύο χρόνια ο κόσμος της ομορφιάς έχει αποκτήσει (και εξακολουθεί να αποκτά!) ένα σωρό καινούργια brands τα οποία είναι αποτέλεσμα της αγάπης που έχουν για το μακιγιάζ διάφοροι stars, makeup artist κλπ. Μια από αυτές είναι και η Selena Gomez η οποία κυκλοφόρησε το Rare Beauty, ένα brand που στόχο έχει να καταλάβει ο καθένας πόσο ξεχωριστός είναι.

Με αφορμή αυτό το λανσάρισμα, η πολύ- πολύ αγαπημένη μας Selena Gomez έκανε αυτό το βίντεο για λογαριασμό του Allure στο οποίο μας δείχνει πώς κάνει μόνη της το μακιγιάζ της χρησιμοποιώντας διάφορα αγαπημένα της προϊόντα, και όχι μόνο της δικής της σειράς.

Το πιο ιδιαίτερο είναι ότι η ίδια χρησιμοποιεί μια ξεχωριστή τεχνική, το dot system, για να απλώσει το makeup της. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί το Liquid Touch Weightless Foundation το οποίο έχει ένα μεγάλο απλικατέρ, και σχηματίζει σε όλο το πρόσωπο μικρές τελίτσες. Έπειτα, παίρνει ένα πινέλο και με κυκλικές κινήσεις απλώνει το foundation: “Βλέπεις ότι το foundation είναι σαν να λιώνει, γίνεται ένα με την επιδερμίδα και δεν κάνει cakey effect”, λέει η ίδια στο βίντεο.

Και επειδή η συγκεκριμένη τεχνική έχει πολύ ενδιαφέρον και μπορείς να την κάνεις με οποιοδήποτε προϊόν, πάτησε play παρακάτω για να δεις το ολοκληρωμένο βίντεο!

Read More

And More