Drew Barrymore: Θυμάται την τάση των skinny φρυδιών που όλες θέλουμε να ξεχάσουμε

Η Drew Barrymore είναι ιδιαίτερα ενεργή στo Instagram με αστεία video αλλά και φωτογραφίες της από περασμένες δεκαετίες. Οι 18 σχεδόν εκατομμύρια followers άλλωστε αποδεικνύουν ότι είναι μία από τις πιο σημαντικές influencers στον κόσμο και παραμένουν πιστοί πολλά χρόνια τώρα. Η ίδια άλλωστε τόσο μέσα από τα social media όσο και από την εκπομπή της, συχνά αγγίζει κοινωνικά θέματα δείχνοντας την ευαίσθητη πτυχή της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Σε ένα από τα τελευταία της post μοιράστηκε μαζί τους ένα πορτραίτο της από τα 90’s με τα εμβληματικά, κοντά της μαλλιά και τα skinny φρύδια. “Το τσιμπιδάκι μου κι εγώ είμαστε οι καλύτερη φίλοι εκείνες τις εποχές” σχολίασε στο πλάι και τόσο σε εμάς όσο και στους θαυμαστές της θύμισε πολλά αυτή η δήλωση. Πρόκειται για τη δεκαετία που τα φρύδια ήταν ή πολύ λεπτά ή σχεδόν αόρατα και όλες μας ακολουθήσαμε την τάση. 

Στις αρχές όμως των 00’s όλα άλλαξαν και η προσπάθεια να αποκτήσουμε και πάλι το φυσικό σχήμα και όγκο ήταν ένας αγώνας δρόμου με αποτέλεσμα να ανακαλύψουμε τα μολύβια, τη σκιά φρυδιών αλλά και το pomade. Ευτυχώς, για όλες μας, τα skinny φρύδια δεν επανήλθαν στο προσκήνιο, έκτοτε. 

Read More

And More