Emily Ratajkowski: Χρειάζεται μόλις 5 λεπτά για να δημιουργήσει το καθημερινό της μακιγιάζ – Αυτά είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί

Η Emily Ratajkowski τόσο στις καθημερινές όσο και στις περισσότερες επίσημες εμφανίσεις της, υιοθετεί το ίδιο make up look. Κρατά την επιδερμίδα της λαμπερή με φυσικό τρόπο, χαρίζει λάμψη στα χείλη και τονίζει απαλά τα ζυγωματικά της. Η ίδια αποκαλύπτει ότι χρειάζεται μόλις 5 λεπτά ενώ ακολουθεί τη “less is more” φιλοσοφία. “Αγαπώ το μακιγιάζ αλλά έχω υιοθετήσει το σύστημα των 5 λεπτών και τη δημιουργία φακίδων. Πάντα το κάνω και κάποιες φορές είμαι υπερβολική. Δεν έχω αληθινές αλλά τις λατρεύω και τις δημιουργώ με ένα μολύβι ώστε να αποκτήσω το fresh look” λέει το super model. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου δημιουργεί sun-kissed εφέ με τη βοήθεια του bronzer. Τα προϊόντα που υπάρχουν στο νεσεσέρ της είναι: Μία μόνο στρώση της Kylie Cosmetics Kylash Volume Mascara. Το Pat McGrath Labs Divine Blush Legendary Glow Colour Balm που της χαρίζει δροσερή και υγιή όψη. Το Rhode Peptide Lip Tint της αγαπημένης της Hailey Bieber. To Dr. Dennis Gross Skincare Vitamin C Lactic 15% Firm & Bright Serum με βιταμίνη C που έχει μεταμορφώσει το δέρμα της και το Hourglass Vanish Airbrush Concealer για ανάλαφρη κάλυψη των ατελειών. 

Αυτό σημαίνει ότι αφιερώνει 1 λεπτό για να εφαρμόσει κάθε ένα από τα αγαπημένα της προϊόντα και σου προτείνω να το δοκιμάσεις. 

 

Read More

And More