GNTM: Ποια καμπάνια διάσημου αρώματος μας θύμισε η χθεσινή φωτογράφιση! PS: μπορεί να το φοράς!

Είμαστε fan του GNTM και fan της ομορφιάς. Στο χθεσινό επεισόδιο, λοιπόν, το challenge που ήθελε τα μοντέλα να φωτογραφίζονται μέσα σε πισίνα και φορώντας κατάλευκα μαγιό μας έφερε στο νου εικόνες από (Surprise! Surprise!) τις διαφημιστικές καμπάνιες ενός τεράστιου ιταλικού οίκου.

Κάτι που στην πορεία επιβεβαίωσε με έναν τρόπο και η Ζενεβιέβ όταν είπε σε διαγωνιζόμενο: “Δεν θέλω αποσμητικό. Άρωμα θέλω”.

Photo: @vickykaya

Και σκεφτήκαμε! Πρόκειται για την καμπάνια των θρυλικών αρωμάτων Light Blue, στην ανδρική και γυναικεία εκδοχή τους από τον Mario Testinο. Η φωτογράφιση είχε γίνει στο Capri της Ιταλίας, με πρωταγωνιστές της καμπάνιας την Bianca Balti και τον David Gandy, κάτω από τον ήλιο της Ιταλίας με φόντο τους βράχους του νησιού Faraglioni.

Photo: @mariotestino

Κι επειδή εδώ είμαστε μια beauty στήλη, μερικά info για το άρωμα που πρέπει να μυρίσεις asap (αν και δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω που δεν το έχει κάνει): πρόκειται για πικάντικα αρώματα που αναμειγνύουν την γοητεία του Bamboo με ένα ολάνθιστο μπουκέτο γιασεμί και τριαντάφυλλο ενώ το ξύλο κίτρου συνδυάζεται μοναδικά με το κεχριμπάρι και το musk.

 

Read More

And More