Grammy Awards: τα beauty looks που πρέπει να δεις!

Τα βραβεία Grammy έγιναν για πρώτη φορά εν μέσω πανδημίας και μεγάλο μέρος από το σκηνικό ήταν αρκετά διαφορετικό από όλα όσα έχουμε συνηθίσει. Ωστόσο, εκείνο που παρέμεινε το ίδιο ήταν η μεγαλοπρέπεια των beauty looks με τα οποία οι διάσημοι επέλεξαν να εμφανιστούν για να πάρουν τα βραβεία τους (ή… απλώς να κάνουν την εμφάνισή τους χωρίς βραβείο). 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο εντυπωσιακές από αυτές!

Beyonce 

H Queen Bey σε μια από τις πιο glam εμφανίσεις της με υπερμεγέθεις μπούκλες, μια παχιά γραμμή eyeliner και αυτή η λεπτομέρεια όπου το χρυσό μανικιούρ της φαίνονταν με έναν παράδοξο τρόπο πάνω από τα μαύρα δερμάτινα γάντια της. 

Billie Eilish

H Billie Eilish για μια ακόμη φορά επένδυσε στη δύναμη και την δυναμική του nail artist το οποίο, όπως μας έχει συνηθίσει, το σέταρε με το outfit της. Κατά τα άλλα, οι lime ανταύγειες της ήταν εκεί ενώ για το μακιγιάζ της διατήρησε μια minimal προσέγγιση. 

Cardi B

H Cardi B ανέβηκε στη σκηνή με μια περούκα σε candy pink με βαθιά χωρίστρα στο πλάι και αρκετό όγκο στο σημείο του χωρίσματος και φυσικά “υπεύθυνος” για αυτό το αποτέλεσμα στα μαλλιά ήταν ο Tokyo Stylez. Όσο για το μακιγιάζ φόρεσε μια έντονη glittery ροζ σκιά η οποία σεταρίστηκε τέλεια με το φουτουριστικό της outfit. Η σκιά ήταν από την Bronze Seduction Palette από την Pat McGrath. 

H.E.R.

Δεν ξέρουμε πού να σταθούμε και ποιο είναι εκείνο το στοιχείο που μας άρεσε περισσότερο στην H.E.R. Οι κυματισμοί στα μαλλιά της με την χωρίστρα στη μέση, το καφέ κραγιόν ή ο συνδυασμός των μεταλλικών σκιών στα μάτια; Σίγουρα, πάντως, αυτό το μοβ με το κίτρινο θα το υιοθετήσουμε κι εμείς με την πρώτη ευκαιρία!

Megan Thee Stallion

H Priscilla Ono, η makeup artist που δημιούργησε αυτό το look, επένδυσε στον πιο 90’s συνδυασμό: καφέ σκούρο περίγραμμα και καφέ κραγιόν τρεις- τέσσερις τόνους πιο ανοιχτό για να δημιουργήσει αυτό το ενδιαφέρον contrast που κάνει και τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα. Όσο για τα μαλλιά, πλαισίωσαν με τον πιο πετυχημένο τρόπο αυτή τη 90’s διάθεση χάρη στο ψηλό πιάσιμο και τις δύο λεπτές, σπαστές τούφες που έπεφταν μπροστά στο πρόσωπο. 

Dua Lipa

Γενναίες δόσεις έμπνευσης από την Cher χάρη στα super sleek μακριά μαλλιά με την χωρίστρα στη μέση. Όσο για το μακιγιάζ, δανείστηκε πολύ έξυπνα από τις αποχρώσεις και την υφή του ρούχου και το αποτέλεσμα τελικά ήταν πολύ ενδιαφέρον. 

Doja Cat 

To mullet κούρεμα είναι κάτι που βλέπουμε ξανά και ξανά μπροστά μας από το catwalk μέχρι το instagram και τα Grammy Awards δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Μας άρεσε πολύ όπως το είδαμε στην Doja Cat από μόνο του αλλά μας γοήτευσε ακόμη περισσότερο ο συνδυασμός του με αυτό το έντονο smokey eyes. 

Lizzo

 

Αυτή είναι η απόδειξη του πώς μερικά hair clips μπορούν να κάνουν την εμφάνισή σου πολύ πιο ενδιαφέρουσα και το αποτέλεσμα να σου τραβήξει την προσοχή!

 

 

Read More

And More