H Cardi B κάνει αυτή την DIY μάσκα στα μαλλιά της μόλις δύο ετών κόρης της!

Τον περασμένο Ιούνιο η Cardi B μοιράστηκε πληροφορίες για το ποιες ήταν οι αγαπημένες της DIY μάσκες μαλλιών με υλικά τόσο εύκολα όσο η μπανάνα ή η μαγιονέζα. Λίγους μήνες μετά η ράπερ επέστρεψε και αυτή τη φορά μας δίνει τη συνταγή για τη μάσκα που κάνει στα μαλλιά της μόλις δύο ετών κόρης της! Μάλιστα, μέσα από μια σειρά από insta stories μας έδειξε όχι μόνο τα υλικά που χρησιμοποιεί αλλά και την ίδια τη μάσκα! 

“Φτιάχνω μια μάσκα μαλλιών για την Kulture γιατί τα μαλλιά της είναι πολύ ξηρά τελευταία!” λέει και προσθέτει ότι επειδή είναι δύο χρονών δεν ήθελε κανέναν να αγγίξει τα μαλλιά της. Έπειτα, η ίδια δίνει τη συνταγή την οποία μπορείς να σημειώσεις αν τα μαλλιά σου βρίσκονται σε αντίστοιχη φάση. Θα χρειαστείς, λοιπόν: ένα αβοκάντο, ένα αυγό, μέλι, λίγο καστορέλαιο και μια γενναιόδωρη κουταλιά λάδι καρύδας. 

Αφού, λοιπόν, η τραγουδίστρια δίνει όλα τα υλικά και δείχνει την διαδικασία, τονίζει πως είναι πολύ σημαντικό όλα τα προϊόντα να λιώσουν καλά και να δημιουργήσουν μια mousse. Λογικό μιας και κανείς δεν θέλει κομμάτια αβοκάντο να κρέμονται από τα μαλλιά του. Ωστόσο, η ίδια δεν ανέβασα κάποια before- after φωτογραφία από τα μαλλιά της κόρης της, κάτι που θα θέλαμε πολύ. Παρόλα αυτά, την εμπιστευόμαστε και θα δοκιμάσουμε την συνταγή asap!

 

Read More

And More