H Hailey Bieber με αυτή την επιδερμίδα χρησιμοποιεί αυτά τα πέντε προϊόντα τον χειμώνα!

Για κάποιον που είναι skincare addict οι Biebers είναι το αγαπημένο του ζευγάρι. Γιατί έχουν τέλειες επιδερμίδες (η Hailey σίγουρα) και γιατί πολύ συχνά μοιράζονται μαζί μας πληροφορίες για τα βήματα που ακολουθούν στο skincare τους. 

Μάλιστα, στην προηγούμενη καραντίνα η Hailey Bieber δήλωσε ότι έκανε μια βαθιά βουτιά στο skincare και έμαθε να φροντίσει την επιδερμίδα της εντατικά, κάτι που κάνει μέχρι και σήμερα και φρόντισε να μας δώσει ένα update αυτών που ακολουθεί το συγκεκριμένο διάστημα για να ενυδατώσει την επιδερμίδα της σε βάθος. Εννοείται πως κρατήσαμε σημειώσεις!

Με βάση αυτά που μπορούμε να δούμε στα stories, η Bieber διατηρεί το προσωπικό της skincare σύντομο. Για να ξεκινήσει, εφαρμόζει μια ενυδατική μάσκα σε ολόκληρο το πρόσωπό της και φοράει και eye patches κάτω από τα μάτια της για δέκα περίπου λεπτά. Αν και δεν προσδιορίζει τις ακριβείς επιλογές της εδώ, οι μάσκες Jet Lag Mask για το πρόσωπο και Magic Stripes Eye Patches Collagen για τα μάτια είναι τέλειες επιλογές. 

Summer Friday’s Jet Lag Mask, Sephora, €28.95

 Wake Me Up Collagen Eye patches, Make Me Up, €37.30

Το επόμενο step που εφαρμόζει στην ρουτίνα της η Hailey Bieber είναι να βάζει σε νωπή επιδερμίδα ένα serum νιασιναμίδης και ένα serum πεπτιδίων. Και τα δύο είναι δραστικά και πολύ ενυδατικά συστατικά ιδανικά για κάθε τύπο επιδερμίδας. 

“Η νιασιναμίδη είναι γνωστή και ως νικοτιναμίδιο ή B3. Η B3 είναι σύμπλοκο της βιταμίνης η οποία έχει οκτώ υπότυπους από κάτω και ένας εξ αυτών είναι η νιασιναμίδη ή νικοτιναμίδιο. Πρόκειται για μια βιταμίνη που δεν παράγει το σώμα μας και την παίρνουμε μόνο από την διατροφή. Είναι υδατοδιαλυτή κι έτσι μπαίνει κυρίως σε ορούς προσώπου και όχι σε κρέμες. Η βιταμίνη Β είναι γνωστή για την επουλωτική και καταπραϋντική της δράση και μιλάμε για όλο το σύμπλοκο”, μας είχε πει ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης και είχε προσθέσει πως με αυτό το συστατικό η επιδερμίδα είναι σαν να έχει φίλτρο γιατί, μεταξύ άλλων αυτό το συστατικό συρρικνώνει και τους πόρους. 

The Inkey List Niacinamide, €7.95

Όσο για τα πεπτίδια,“είναι ένα προϊόν που τη χρήση του δεν την προσδιορίζει η ηλικία, αλλά οι ανάγκες του δέρματος. Ενδείκνυται για ένα δέρμα που πάσχει από αφυδάτωση, έλλειψη ελαστικότητας , φωτογηρασμένο, ή ακόμη και από ένα υγιές δέρμα που απλά αναζητά μια ανανέωση στα πλαίσια της πρόληψης”, μας είχε πει η δερματολόγος Φωτεινή Μπαγεώργου.

Age-Repair Serum Peptide-8, E-2 Polysaccharide, Grown Alchemist, €94.99

Ενυδατική και αντηλιακή κρέμα προσώπου, Protect & Hydrate SPF30, Skouras Med, €38.00

Μετά τον ορό της, η Bieber χρησιμοποιεί μια ελαφριά ενυδατική κρέμα με SPF, η οποία, ανεξάρτητα από την περίσταση ή τη σεζόν, θα πρέπει πάντα να αποτελεί μέρος της ρουτίνας μας. Μετά από πέντε βήματα η Hailey Bieber με το τέλειο, λαμπερό και προστατευμένο δέρμα της είναι έτοιμη να βγει εκεί έξω!

 

Read More

And More