H Katy Perry άλλαξε δύο κραγιόν την ημέρα της ορκωμοσίας και ξέρουμε ποια είναι!

H Katy Perry στην ορκωμοσία του Biden είχε μια πολύ classy και glam παρουσία: από το χαμηλό, sleek σινιόν της μέχρι το υπέροχο μακιγιάζ της, όλα ήταν τέλεια. Ο προσωπικός της makeup artist, Michael Anthony, δημιούργησε για εκείνη ένα κλασικό beauty look με προϊόντα Giorgio Armani και- ευτυχώς για εμάς (!)- έδωσε και όλες τις λεπτομέρειες! Σημείωσε!

Μάτια: “Ήθελα να τονίσω τα μεγάλα και εκφραστικά μάτια της Katy Perry οπότε χρησιμοποίησα ζεστές, neutral αποχρώσεις από την παλέτα Eye Quattro Eyeshadow Palette στην απόχρωση Avant-Premier αλλά και το Eyes To Kill Lacquered Liquid Eyeliner σε Black. 

Επιδερμίδα: “Για να δείχνει ομοιόμορφη και φυσική η επιδερμίδα χρησιμοποίησα το Armani luminous silk foundation στην απόχρωση 4.5 σε όλο το πρόσωπο και στο περίγραμμα του προσώπου αλλά και τη γραμμή του πηγουνιού τοποθέτησα την απόχρωση 5.5.

Χείλη: “Εδώ χρησιμοποίησα το Armani LIP MAESTRO LIQUID LIPSTICK στην απόχρωση 104 Riolto και για το βραδινό performance επέλεξα το 205 Fiamma”. 

Παραπάνω η Katy Perry με το υπέροχο nude κραγιόν της και παρακάτω με το κόκκινο για το βραδινό της performance. Και τα δύο υπέροχα!

Ο ίδιος, μιλώντας στο αμερικάνικο Allure είπε: “Ήθελα να κοιτάω πίσω σε αυτό το look και να μου θυμίζει πόσο ξεχωριστή ήταν αυτή η μέρα, οπότε πήρα το χρόνο μου και έκανα περισσότερη ώρα για να κάλω sculpting στο πρόσωπο”. 
 
 

Read More

And More