Hailey Bieber: Αποκαλύπτει βήμα – βήμα πώς δημιουργεί το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο lip look

Η χρονιά που φεύγει όσον αφορά στα beauty trends ανήκει χωρίς δεύτερη σκέψη στην Hailey Bieber. Είναι εκείνη που δημιούργησε και υιοθέτησε παράλληλα τις μεγαλύτερες τάσεις. Ξεκίνησε κόβοντας τα μαλλιά της σε ένα απίθανο french bob. Συνέχισε με το glazed donut look που έκανε θραύση. 

Το “strawberry girl” make up έγινε viral ενώ το λανσάρισμα του δικού της tinted balm ήταν εκείνο που υπενθύμισε ότι εκτός από τέλειο χρώμα στα χείλη πρέπει να είναι και σωστά ενυδατωμένα. 

Ταυτόχρονα, κάθε της εμφάνιση ήταν και μία ακόμη πρόταση και τα κορίτσια στο TikTok δημιουργούσαν video αντιγράφοντας τα looks της Hailey. Και το super model όμως φροντίζει κάθε φορά να αποκαλύπτει στον δικό της λογαριασμό video που συγκεντρώνουν εκατομμύρια views. 

https://www.tiktok.com/@haileybieber/video/7312193794747682090

Και το τελευταίο είναι και πάλι απόλυτα χρήσιμο μιας και δείχνει πώς ακριβώς μπορείς να αποκτήσεις το τέλειο Χριστουγεννιάτικο party lip look. Κόκκινο, λαμπερό και glam. Ξεκινά χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικά μολύβια για να δημιουργήσει το περίγραμμα στα χείλη. Το MAC Cherry Liner αλλά και της κολλητής της φίλης Kylie Jenner που το εφαρμόζει στο κέντρο. Κάνει πολύ καλό blending με το πινέλο και τέλος απλώνει το Rhode Peptide Lip Tint στην απόχρωση Raspberry Jelly. Το μυστικό του εντυπωσιακού look είναι ότι εφαρμόζει αρκετές στρώσεις του tint. 

Τώρα γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις στο επόμενο γιορτινό party. 

Read More

And More