Hailey Bieber: Ένα ακόμη μανικιούρ της «τρεντάρει», και αυτό εξίσου λαμπερό με τα Glazed Donut Nails

H Hailey Bieber είναι το απόλυτο beauty icon, τη φετινή χρονιά. Όχι επειδή απλά ακολουθεί τις τάσεις αλλά επειδή δημιουργεί η ίδια τις μεγαλύτερες. Ξεκίνησε με το glazed donut που έγινε viral και συνέχισε με το strawberry make up που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο το καλοκαίρι. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Και τώρα, στις αρχές του φθινοπώρου έρχεται να μας συστήσει το mirror glaze manicure και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα το δούμε παντού. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στην τελευταία της εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, η Bieber υιοθέτησε το πιο ανατρεπτικό working girl look φορώντας ένα απίθανο Saint Laurent by Anthony Vaccarello tweed σε καφέ  απόχρωση. Η make up artist Katie Jane Hughes δημιούργησε το αγαπημένο λαμπερό μακιγιάζ του super model. Η hairstylist Amanda Lee μάζεψε τα μαλλιά της Hailey σε ένα χαμηλό bun αφήνοντας μια κυματιστή τούφα να πέφτει στο πρόσωπο.

Και τέλος η nail artist Zola Ganzorigt άπλωσε μια milky white απόχρωση στα νύχια με γκρι, περλέ ιριδισμούς και mirror glaze εφέ. Πρόκειται για την ωραιότερη πρόταση για το χειμώνα που ξεφεύγει κατά πολύ από το κλασικό nude αλλά παραμένει chic και χωρίς υπερβολές. 

Read More

And More