Hailey Bieber: το βραδινό της skincare routine θέλει να την κάνει να δείχνει σαν… donut με γλάσο! Τι εννοεί;

Από την πρώτη καραντίνα η Hailey Bieber άρχισε να ασχολείται εντατικά με το skincare routine και όχι μόνο το δικό της αλλά και του συζύγου της. Μέσα σε έναν χρόνο περίπου η ίδια έχει γίνει η… skinfluencer της καρδιάς μας και μάλιστα φροντίζει εντατικά μέσα από βίντεο που ανεβάζει στο youtube να μοιράζεται μαζί μας πολύτιμες πληροφορίες. 

Στο πιο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε μας έδειξε μέσα από το υπερπολυτελές μπάνιο της, στο οποίο υποδέχεται πολλές φορές τις φίλες της και κάνουν συζητήσεις, το βραδινό της skincare routine το οποίο αποτελείται από οκτώ βήματα και προϊόντα που κοστίζουν συνολικά 470 δολάρια. 

Το πρώτο και πιο βασικό βήμα στην βραδινή της ρουτίνα είναι το double cleansing, δηλαδή ο διπλός καθαρισμός. Πρώτα αφαιρεί με ένα λάδι προσώπου το μακιγιάζ και με ένα προϊόν που είναι περισσότερο ενυδατικό και κάνει λιγότερο αφρό αφοσιώνεται στον καθαρισμό της επιδερμίδας της αυτής καθαυτής. 

Μετά τον καθαρισμό σειρά έχουν το serum, μια πλούσια κρέμα ενυδάτωσης και ένα λάδι προσώπου ενώ η Hailey Bieber τονίζει πως “Αν πέσω για ύπνο και το πρόσωπό μου δεν μοιάζει με γυαλιστερό donut κάτι δεν θα έχει πάει καλά!”. Αυτό που εννοεί στην πραγματικότητα, βεβαίως, είναι ότι το βράδυ θέλει να χρησιμοποιεί προϊόντα που είναι πλούσια σε θρέψη αλλά και πλούσιες υφές που την βοηθούν να κλειδώσει την υγρασία μέσα στην επιδερμίδα της.

Πάτησε play παρακάτω για να δεις όλο το βίντεο! Ποια είναι τα βίντεο που ακολουθείς κι εσύ;

Read More

And More