Iris Law: η κούκλα κόρη του Jude Law ξύρισε τα μαλλιά της!

Είναι 20 ετών, κούκλα και κόρη εκείνου που όλες αγαπήσαμε στην εφηβεία μας (ή λίγο πριν/λίγο μετά). Ο λόγος για την Iris Law, κόρη του Jude Law και της Sadie Frost που τόλμησε να κάνει κάτι πολύ ανατρεπτικό με τα μαλλιά της: να τα ξυρίσει, ή να κάνει αυτό που κάποιος θα περιέγραφε ως buzz cut

Το ντεμπούτο της με το ολοκαίνουργιό της κούρεμα έγινε στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue και αφού η ίδια είχε αφεθεί στα χέρια του hair stylist, Anthony Turner. Η αλλαγή της είναι ομολογουμένως τεράστια, αλλά πέρα από την τεράστια διαφορά στην εμφάνιση, το buzz cut της είχε και ψυχολογικές προεκτάσεις: “Ήθελα να κάνω κάτι που να είναι απελευθερωτικό. Την ημέρα που ξύρισα τα μαλλιά μου, άλλαξα τη ζωή μου! Δεν είχα κάνει κάτι αντίστοιχο ποτέ πριν!”, είπε η ίδια. 

@lirisaw 

Την 1η Ιουλίου, οπότε και κυκλοφόρησε η βρετανική Vogue με εξώφυλλο την Iris Law, η ίδια προχώρησε και στην αποκάλυψη μέσω του TikTok. Εκεί, στην πλατφόρμα που αγαπά η γενιά Gen Z, ανέβασε ένα βίντεο που την δείχνει να βγάζει την περούκα που φορούσε το τελευταίο διάστημα και να αποκαλύπτει το νέο της κούρεμα!

@iris__law

#ididit 🙄🙄🙄🙄 #fypツ

♬ original sound – Makayla

Στην ίδια συνέντευξή της στην βρετανική Vogue το μοντέλο και ηθοποιός τόνισε πως η οικογένειά της της έχει δώσει όλα τα εφόδια ώστε να μπορεί να έχει όση αυτονομία και όση αυτοπεποίθηση απαιτείται προκειμένου να προβεί σε μια τέτοια επιλογή: “Εκείνο που κληρονόμησα από την οικογένειά μου είναι η ικανότητα να δοκιμάζω καινούργια πράγματα χωρίς να φοβάμαι”, ενώ πρόσθεσε ότι τα αρνητικά σχόλια δεν της αγγίζουν γιατί απλώς “έχω τόση αυτοπεποίθηση που δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι!”. Και τελικά, αυτό είναι το ζητούμενο!

Read More

And More