Jennifer Aniston: Αυτή είναι η απόχρωση στα νύχια που λατρεύει και ταιριάζει σε όλες τις εποχές και περιστάσεις

Η Jennifer Aniston είναι μία από τους stars που φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του θρυλικού περιοδικού People με αφορμή την επέτειο 50 χρόνων κυκλοφορίας.

Με ακόμη πιο κοντό bob, λαμπερή και γοητευτική στάθηκε μπροστά από τον φακό δίπλα από τους Drew Barrymore, Viola Davis, Michael J. Fox, Dwayne Johnson, Nicole Kidman, John Legend, Mathew Mc Conaughey, Serena Williams, Oprah Winfrey και Reese Whitherspoon. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

Παράλληλα με τη φωτογράφηση στον λογαριασμό του People στο Instagram ανέβηκαν video με την Aniston να γιορτάζει με ένα confetti cannon στα χέρια. Η λεπτομέρεια που θέλω να προσέξεις, όσον αφορά στο beauty look είναι η γλυκιά, καφέ απόχρωση στα νύχια.  Αν και θεωρείται ιδανική για το φθινόπωρο και το χειμώνα, η Aniston αποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα κομψό και διαχρονικό χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα. Την ίδια ακριβώς επέλεξε και για το πεντικιούρ της αν και δείχνει πιο σκούρο χάρη στον φωτισμό. Και αυτό, σύμφωνα με τους nail artists είναι η γοητεία του καφέ αφού αποκτά διαφορετική απόχρωση ανάλογα με το φως που πέφτει πάνω του. Μπορεί να δείχνει πιο nude ή πιο ροζ που σημαίνει ότι αποκτά ένα πολυδιάστατο, χωρίς υπερβολές, εφέ.   

Κεντρική photo: Reuters 

Read More

And More