Jennifer Aniston: Με αφορμή τα γενέθλια της Barbra Streisand υιοθετεί μερικά από τα πιο εμβληματικά της beauty και όχι μόνο looks

Η Barbra Streiand στις 24 Απριλίου γιόρτασε τα 82α γενέθλια της. Φρόντισε να μοιραστεί με τους followers στο Instagram προσωπικές στιγμές με τις φίλες και την οικογένεια της ενώ έλαβε εκατομμύρια ευχές από celebrities και θαυμαστές. 

Η Jennifer Aniston ανήκει και στις δύο κατηγορίες αφού έχει μεγάλη αδυναμία στην Streisand. Με αφορμή μάλιστα τα γενέθλια της θυμήθηκε την φωτογράφιση που έκανε πριν από μερικά χρόνια στο Harpers Bazaar US όπου υιοθέτησε μερικά από τα πιο εμβληματικά beauty και fashion looks της Barbra τόσο σε ταινίες όσο και εξώφυλλα των album της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LolaVie (@lolavie)

Από το υπέροχο, sleek και 70’s hairstyle με τη χωρίστρα στη μέση, μέχρι τους απαλούς κυματισμούς και το συγκλονιστικό pixie με βαθιά χωρίστρα στο πλάι και απίθανο όγκο στην κορυφή. Η star λάτρευε τα καπέλα και η αλήθεια είναι ότι έχει φορέσει μερικά από τα πιο stylish όπως animal print και tweed newsboy hat. 

Read More

And More