Julia Fox: Το τελευταίο της μανικιούρ έχει διχάσει fans και nail artists

H Julia Fox με κάθε της εμφάνιση προκαλεί εντύπωση αλλά και μια σειρά συζητήσεων όσον αφορά στα looks που υιοθετεί. Ναι, είναι τολμηρή, εκκεντρική και συχνά ακραία αλλά προφανέστατα αυτός ακριβώς είναι ο στόχος της. 

Την έχουμε δει με τα πιο ανατρεπτικά hair και make up looks που δύσκολα μπορεί να αντιγράψει κάποια από εμάς. Και τώρα έρχεται με το τελευταίο της μανικιούρ να διχάσεις τόσο τους fans όσο και nail artists. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails by Juan Alvear (@byjuanalvear)

Πρόκειται για ένα μανικιούρ με δύο “στρώσεις”. H βάση είναι φυσική και με απαλούς ιριδισμούς. Ακριβώς από πάνω όμως η nail expert Juan Alvear έχει τοποθετήσει μια δεύτερη “gel” στρώση στολισμένη με μικροσκοπικές πέτρες σε λευκό και γαλάζιο χρώμα που ενώνονται μεταξύ τους με ένα πολύ λεπτό σύρμα. Μικρές επίσης μπίλιες ολοκληρώνουν το μικρό έργο αφηρημένης τέχνης που σίγουρα επιβαρύνει τα νύχια της. Όπως καταλαβαίνεις τα layers επιβαρύνουν πολύ τα νύχια και οι nail artists δεν τα προτείνουν εκτός αν πρόκειται για τις ανάγκες φωτογράφισης, όπως στην περίπτωση της star που τα κράτησε για λίγες μόνο ώρες. 

Κεντρική Photo by Gotham/GC IMAGES

Read More

And More